Απίστευτο - «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε χυδαία μηνύματα στην Καρολάιν»

featured image

Προσπαθούσε να την προσεγγίσει όταν το κορίτσι ήταν 15 χρονών – «Όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της παιδικής φίλης της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον πιλότο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», η κολλητή φίλη της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας, αποκάλυψε ότι ο γνωστός παρουσιαστής που καταδικάστηκε για διαρροή ροζ βίντεο με τις πρώην συντρόφους του, Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε στείλει προσπαθήσει να προσεγγίσει την ανήλικη τότε Καρολάιν, με χυδαίο τρόπο.

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε η νεαρή κοπέλα και αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν γνωρίσει τον «πορνό-Στάθη» στην Αλόννησο.

Καρολάιν Αναγνωστόπουλος



«Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. ‘Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;’ κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός» είπε η φίλη της δολοφονημένης κοπέλας και πρόσθεσε ότι η ανήλικη τότε Καρολάιν γελούσε με το μήνυμα του Παναγιωτόπουλου:

«Γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε» είπε.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ανεβαίνει και πάλι ο υδράργυρος, αλλά η συννεφιά παραμένει

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, μετά το σκάνδαλο με το revege porn, ντόπιοι αλλά και τουρίστες γύρισαν την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και δεν πάτησαν το πόδι τους στο μαγαζί του.




Από το Blogger.