Ονομάζεται Κλαούντια Πένκα και είναι το βαρύ πυροβολικό του Love Island

featured image

Δηλώνει πως δεν έχει celebrity crush γιατί «όποιον διάσημο ήθελα, τον είχα». Καλά θα πάει αυτό.

Ποιος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Love Island; Πριν απαντήσεις «κανένας», δώσε μου λίγο χρόνο να σου πω δύο λόγια. Διότι μπορεί το νέο reality να ετοιμάζεται να μας σερβίρει ακόμη ένα πιάτο με ίντριγκα και φλερτάκι προς τέρψιν της τηλεθέασης, ωστόσο δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Το να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο είναι μία στάση ζωής που θα σε ωφελήσει σε πολλές καταστάσεις της καθημερινότητάς σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις προσωπική ζωή και θα βρεις συντροφιά στην τηλεόραση, τότε το Love Island έχει να σου δώσει πραγματάκια.

Όπως την Κλαούντια Πένκα. Την 24χρονη personal assistant που θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του reality.

Με την Νίκη Ηλιοπούλου, εγκλωβιζόμουν άνετα σε μία βίλα στη Τενερίφη

Με καταγωγή από Τσεχία, Γερμανία, Κωνσταντινούπολη και Λευκορωσία, η πληθωρική Κλαούντια βαριέται τα μέτρια. Της αρέσει να ταξιδεύει και παρότι μεγάλωσε στην Ελλάδα, έφυγε για σπουδές στις ΗΠΑ και τώρα ζει στο Ντουμπάι μαζί με τον πατέρα της. Εργάζεται στον τομέα του real estate και ψάχνει τη νέα πρόκληση στη ζωή της. Το ότι την βρήκε στο Love Island είναι κάτι που δε θα το κρίνω εγώ. Ενδεχομένως να ψάχνει το νέο έρωτα στη ζωή της, καθώς σύμφωνα με την ίδια αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη μετά από μία σχέση που κράτησε 1.5 χρόνο.

Μιλάει ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά και έχει εμμονή με την καθαριότητα. Κάτι που απαιτεί και από το αγόρι που θα βρεθεί στο πλευρό της. Περισσότερα στην gallery.




Από το Blogger.