"Σφάζουν" την Καγιά οι χρήστες του Twitter - «Έβγαλε όλο της το κόμπλεξ σε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι»

featured image

Το GNTM επέστρεψε και οι κριτές φαίνεται ότι αρέσκονται στον χαμούλη.

Αποσπάσματα από την πρεμιέρα προβλήθηκαν σε όλες τις πρωινές εκπομπές, με τους περισσότερους να εκφράζουν την αντίθεσή τους για τον τρόπο με τον οποίο η κριτική επιτροπή απευθύνεται απέναντι στις υποψήφιες, όπως στην περίπτωση της 18χρονης Αθηνάς από την Κύπρο.

Αρχικά τη ρώτησαν αν ξέρει τη Σοφία Χατζηπαντέλη, με το κορίτσι να απαντά ότι τη γνωρίζει από το Instagram. Κάτι που δεν φάνηκε να ενθουσίασε τη νέα κριτή του GNTM. Στη συνέχεια τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις περί αγαπημένων designers, φωτογράφων και μοντέλων, με τη 18χρονη Αθηνά να απαντά πως δεν έχει, επειδή δεν ήξερε κανέναν.

«Άντε βάλε το μαγιό σου και θα τα πούμε», της είπε η Σοφία Χατζηπαντέλη. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε η κοπέλα ήταν η απογοήτευση που πήρε από την κριτική επιτροπή, όπως επίσης και το γεγονός ότι θα ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά τους.

Η Βίκυ Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου τής είπαν πως τη θεωρούν «ένα απλό, γλυκό κορίτσι, που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας». Από την άλλη, ο Γιώργος Καράβας ήταν ενθουσιασμένος με τα χαρακτηριστικά του «μικρού προσώπου» της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, αν και αρχικά έδειχνε πως θα πει «όχι» για την Αθηνά, στο τέλος κατέληξε να της πει ένα μεγάλο «ναι». Κι αυτό γιατί όταν την παρατήρησε καλύτερα είπε πως την έπεισε ότι θα «σκίσει» σε μεγάλα εξώφυλλα περιοδικών.

Έτσι η Αθηνά έμεινε με δύο «ναι» και δύο «όχι» στο GNTM 5 και είδε το όνειρό της να χάνεται. Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Καράβας έκανε την ανατροπή και της έδωσε τη Wild Card του, με την Αθηνά να παίρνει το εισιτήριο για το bootcamp.

Το Twitter για την κριτική της Καγιά

H οντισιόν της Αθηνάς συζητήθηκε πολύ και στο Twitter, με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν αλλά και να τρολάρουν τη Βίκυ Καγιά για τον τρόπο που απευθύνθηκε στο νεαρό κορίτσι.



Αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM προβλήθηκαν και στο «Πρωινό μας», με την Έλενα Χριστοπούλου να εκφράζει την αντίθεσή της με τον τρόπο της κριτικής επιτροπής απέναντι στις υποψήφιες.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου, που έχει προϋπάρξει στο σόου μόδας, χαρακτήρισε «βία» κάποια λόγια και κάποιες πράξεις των κριτών.

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας», ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. «Αυτό είναι πάρα πολύ ’90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει».




Από το Blogger.