Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έρχονταν “επώνυμοι”, αγκαλιάζονταν με τον 53χρονο, έπαιρναν το παιδί κι εξαφανίζονταν» (Videos)

featured image

Λάβρος κατά όσων έκαναν πως… έπεσαν από τα σύννεφα για τη σοκαριστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό εμφανίστηκε κάτοικος της περιοχής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το πρόσωπο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονταn επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς».

»Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ. Μόνο έτσι θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια», κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα, υποστήριξε πως τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν και άλλα πράγματα για όσα έκανε η μητέρα του παιδιού στην 12χρονη και στα άλλα αδέλφια της.


«Ο άντρας μου τον είχε δει να χαριεντίζεται με παιδάκια»

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, γειτόνισσα του 53χρονου κατηγορούμενου παιδοβιαστή και μαστροπού, είπε: «Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου…βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά».


Η γυναίκα αποκάλυψε μάλιστα πως και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του Ηλία Μίχου, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια καταγγελία. «Τον κανόνισα μόνη μου», είπε.

Ο σύζυγος της -ανέφερε- είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια και να τα κοιτά περίεργα.

«Εάν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…» απαντά στην ερώτηση γιατί δεν προέβη κανείς σε καταγγελία εις βάρος του.

«Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω», πρόσθεσε.




Από το Blogger.