Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό τον Οκτώβριο, ο καλύτερος μήνας της ζωής τους

featured image

Τα τυχερά ζώδια για τον Οκτώβριο είναι τα τρία ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Ο Οκτώβριος ξεκινά με καλά νέα, καθώς ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία νωρίς νωρίς στις 2 Οκτωβρίου, επιτρέποντας μας να επικοινωνήσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, ειδικά όποιοι ανήκουν στα τυχερά ζώδια του μήνα.

Βέβαια, οι αναταραχές σε παγκόσμιο επίπεδο δεν τελειώνουν, καθώς ακόμη μια φορά, μέσα στον Οκτώβριο, συγκλίνουν σε όψη τετραγώνου ο Ουρανός με τον Κρόνο, που είναι η κύρια όψη των τελευταίων δυο ετών.

Η Πανσέληνος το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου 2022, στον άξονα Κριού-Ζυγού, ζητά την προσοχή και την ενέργεια μας στις προσωπικές μας ανάγκες και μας καλεί να δούμε ποιες από αυτές δεν ικανοποιούνται κυρίως στον τομέα των σχέσεων και τι ακριβώς χρειάζεται να κάνουμε, προκειμένου να παίρνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις επαφές μας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Αν όλα καθυστερούσαν ή εσείς είχατε μια διστακτικότητα στο να κάνετε μια κίνηση, να πάρετε ένα ρίσκο ή να εγκαινιάσετε κάτι καινούριο στη ζωή σας, ο Οκτώβριος θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός.

Από την άλλη, καθώς ο Ερμής στις 10 Οκτωβρίου θα προχωρήσει πάλι στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του τον Σεπτέμβριο, φαίνεται ότι θα κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε πράγματα που εγκαινιάσαμε νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα.

Φυσικά το πιο σημαντικό αστρολογικό θέμα του Οκτωβρίου είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό, που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου και μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, που θα έχει μόλις περάσει σε αυτό το ζώδιο.

Αυτή η έκλειψη δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Βοηθά να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας από ψυχολογικά βάρη, παλιές αντιλήψεις και ριζωμένες πεποιθήσεις, που δεν μας επιτρέπουν να σημειώσουμε πρόοδο στη ζωή μας, στις σχέσεις μας και τις οικονομικές μας συνθήκες, ειδικά αν ανήκετε στα τυχερά ζώδια του μήνα.

Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή έχετε πλανήτες σε αυτά τα 4 ζώδια κοντά στις 2 μοίρες.

Στο τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου, ο Δίας θα επιστρέψει ανάδρομος για ένα σύντομο διάστημα στους Ιχθύς μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Θυμηθείτε αν τον Απρίλιο και τον Μάιο μπορεί να είχαν προκύψει κάποια συγκεκριμένα θέματα στη ζωή σας, γιατί μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, ώστε να τα κλείσετε οριστικά.

Ο μήνας θα τελειώσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, που ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιανουαρίου 2023. Αυτό ίσως είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα της χρονιάς για πολλούς και ποικίλους λόγους, τόσο σε επίπεδο εξελίξεων στον πολιτικό και κοινωνικό τομέα, όσο και σε θέματα που αφορούν στην οικονομία.

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια για τον Οκτώβριο

Τον φετινό Οκτώβριο,  οι τυχεροί είναι τα ζώδια του αέρα, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο από τα τυχερά ζώδια είναι οι Δίδυμοι. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Οκτώβριος, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία στις 2/10 και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας βάζοντας μια τελεία σε παρεξηγήσεις, μπερδέματα, ασυμφωνίες. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ουσιαστικά μέχρι τις 22/10 το σύμπαν σας στρώνει ένα κόκκινο χαλί για να διαβείτε και να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η περίοδος που Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται μαζί στον Ζυγό μέχρι τις 22/10 θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική, δημιουργική και ικανοποιητική σε πολλά επίπεδα και μάλιστα πολύ ευνοϊκή και για την ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 9/10 φέρνει τα θέματα της συλλογικής δουλειάς, της ομάδας, των φίλων και των συνεργατών σε πρώτο πλάνο και ρίχνει φως στον τρόπο που δουλεύετε ή συνυπάρχετε με τους άλλους στη ζωή σας. Μπορεί να νιώσετε ότι συντονίζεστε καλύτερα με κάποιους ανθρώπους και να θέλετε να πάρετε απόσταση από κάποιους άλλους. Αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει όμως. Αν δεν αγαπάτε ή δεν αντέχετε κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιμένετε να τα έχετε δίπλα σας. Ούτε εσείς περνάτε καλά ούτε εκείνοι. Καθώς ο Ερμής έρχεται για τρίτη φορά κόντρα με τον Δία μέσα στο φθινόπωρο, με κάποιο τρόπο σας βοηθά να κατασταλάξετε τόσο στα σχέδια που έχετε για το μέλλον, όσο και για τα άτομα τα οποία θέλετε να είναι δίπλα σας και να αποτελούν τη δική σας «ομάδα» που μαζί θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία. Μέχρι τις 22/10 λίγα είναι αυτά που μπορεί να σας προβληματίσουν και σίγουρα πολλά περισσότερα αυτά που θα βοηθήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτό το διάστημα. Στις 25/10 έρχεται η πρώτη έκλειψη που αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα υγείας αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Εσείς πιθανώς να έχετε αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο, ή αν το ζητούμενο είναι μια νέα δουλειά να το επιτύχετε. Ακόμη, είναι μια θετική έκλειψη αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις ρουτίνες της περιποίησης της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς από τις 28/10 μέχρι τις 20/12 θα βοηθήσει σε θέματα καριέρας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σας στις 30/10 μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε γιορτάστε κάθε μέρα του Οκτωβρίου.


ΖΥΓΟΣ


Το δεύτερο από τα τυχερά ζώδια είναι ο Ζυγός. Οι σχέσεις είναι το κύριο μενού του Οκτωβρίου αγαπητοί μου Ζυγοί, καθώς ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ερωτική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Μάλιστα μπορεί ένα πρόσωπο να σας τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή, είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε ακόμη και σε φιλικό επίπεδο, που αν επενδύσετε σε αυτή την γνωριμία μπορεί να ανθίσει σε μια μακροχρόνια σχέση. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/10 θα βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά μέσα στο μήνα, κι επειδή ο Ερμής ξεκίνησε ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο τον Σεπτέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία από τις 10/10 κι έπειτα που θα επανέλθει ορθός στο ζώδιο σας να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε ή να δώσετε τέλος σε εκκρεμότητες που σας ταλαιπώρησαν μέσα στον προηγούμενο μήνα. Η Πανσέληνος στις 9/10, ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σας στον Κριό μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα μιας σημαντικής προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης και ρίχνει φως σε αθέατες πλευρές της που μπορεί τώρα να βλέπετε ή να συνειδητοποιείτε. Μπορεί να αλλάξετε θετικά γνώμη για ένα άτομο ή αντιθέτως να θέλετε να ξεκόψετε από μια σχέση που σας κρατά πίσω. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 10/10 θα βοηθήσει στο υπόλοιπο του μήνα να έχετε μεγαλύτερη ισορροπία στις σχέσεις σας. Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στο ζώδιο σας, κάνοντας ξεχωριστά τα φετινά σας γενέθλια και δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και ικανοποιητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και το διάστημα του μήνα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως, καθώς τα εμπόδια ή οι δυσκολίες θα είναι απείρως λιγότερα και πιο διαχειρίσιμα. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Σκορπιό μέσα στον τομέα των οικονομικών, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες αύξησης των κερδών σας. Η έκλειψη στις 25/10 σας υπενθυμίζει ότι ο τρόπος που ξοδεύετε ή αποταμιεύετε στην πραγματικότητα χτίζουν την οικονομική σας κατάσταση. Αλλαγές στο πλαίσιο των υλικών παραγόντων θα έχετε αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Η επιστροφή του Δία στις 28/10 στους Ιχθύς για δυο μήνες αυξάνει τις επαγγελματικές σας ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σας και σας κάνει πιο υπεύθυνους και στα θέματα υγείας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους από τις 30/10 σας βάζει στη διαδικασία μέχρι τις 12/1/23 να ξαναδείτε τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω και τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις, ώστε να συμβαδίζουν με τη δράση σας και τις νέες συνθήκες όπως διαμορφώνονται στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίτο από τα τυχερά ζώδια είναι ο Υδροχόος. Ο Οκτώβριος έρχεται με υποσχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 22/10, μεγαλύτερης ευκολίας στην καθημερινότητα σας, εύνοιας στις σχέσεις και καλύτερων προοπτικών σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία που βοηθά να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες, και μάλιστα δεν είναι απίθανο να υπάρχει κι ένα έκδηλο ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, σας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα επιθυμείτε ή σας ενδιαφέρουν στις σχέσεις, γιατί έτσι αυξάνονται και οι πιθανότητες να βρείτε κάποιο άτομο που να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να συνάψετε κάποια σχέση μαζί του. Στις 2/10 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία και σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες εμπειρίες που μπορεί να είχατε τον Σεπτέμβριο τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και στα οικονομικά. Θα νιώσετε κι εσείς πιο έτοιμοι να ανοιχτείτε σε νέα άτομα, χωρίς να σας κατατρέχουν άγχη και ανασφάλειες απόρριψης. Στις 9/10 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού δίνει έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες και στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Οι μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο θα είναι γεμάτες ενέργεια, αλλά προσέξτε τη βιασύνη και τις παρορμητικές κρίσεις και αποφάσεις. Δεν είναι απίθανο να υπάρχει μια φρενίτιδα στους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, το τηλέφωνο να χτυπά ασταμάτητα, τα μέιλ να έρχονται κατά ριπάς και το πρόγραμμα σας να είναι ασφυκτικά γεμάτο με υποχρεώσεις. Είναι όμως και μια γόνιμη Πανσέληνος για να έχετε καλές ιδέες ή ακόμη μια ταξιδιάρα Πανσέληνος για σας. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό δίνοντας από δω και κάτω έμφαση στον τομέα της καριέρας και θα σκέφτεστε περισσότερο τη φήμη σας, αλλά και τη θέση σας στην επαγγελματική αρένα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10 μπορεί να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών στην καριέρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Εσείς μπορεί να έχετε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που να συνοδεύεται κι από ένα καλό οικονομικό αντίτιμο. Η επιστροφή άλλωστε του Δία στους Ιχθύς θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητική στον οικονομικό τομέα το επόμενο δίμηνο, καθώς θα ευνοήσει τα έσοδα σας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε παρορμητικά ή επιπόλαια με το χρήμα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 30/10 στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αστάθειες στον ερωτικό τομέα ή να σας βάλει σε μια διαδικασία να ξαναδείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό όμως είναι μια επιρροή που σας απασχολήσει περισσότερο τον Νοέμβριο.




Από το Blogger.