Όταν η 38χρονη «βιτριολίστρια» είχε βγει στη Στεφανίδου και κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον Στέφανο Κοκολογιάννη

featured image

Ti έλεγε για τον πρώην νικητή του ριάλιτι παιχνιδιού «Mission»

Ερωτική σχέση με τον πρώην νικητή του ριάλιτι παιχνιδιού «Mission» Στέφανο Κοκολογιάννη είχε στο παρελθόν η 38χρονη που ομολόγησε ότι έλουσε με καυστικό υγρό τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο.

Η 38χρονη Μ.Σ. είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στο παρελθόν, προκειμένου να καταγγείλει για ξυλοδαρμό και κακοποιητική συμπεριφορά τον Στέφανο Κοκολογιάννη ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 χρόνων για διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία του Ηρακλείου, αλλά κρίθηκε ομόφωνα αθώος στο Εφετείο.

«Ο άνθρωπος αυτός μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές κι επειδή αυτό το πράγμα δεν σταματάει πουθενά, αποφάσισα να τον καταγγείλω. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά το έχω αποσύρει γιατί μου υποσχόταν ότι θα σταματήσει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι, δεν καταλαβαίνουν από όμορφο τρόπο. Συνεχίζουν και απειλούν, με χτυπούν, με εξυβρίζουν, φοβάμαι για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα» είχε καταγγείλει το 2009 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.


«Αποσύρομαι γιατί δεν μου άρεσε να είμαι το τρίτο πρόσωπο. Πλέον συνειδητά. Αυτό το πράγμα, δεν το άντεχα. Και επέστρεψα στον πρώην σύζυγό μου. Αυτό το πράγμα, δεν το δέχτηκε ποτέ. Διαρκώς με πολύ όμορφο τρόπο, όμως, δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, ερχόταν στο σπίτι μου, με παρακαλούσε…


Θα με σκότωνε. Με χτυπούσε αλύπητα. Με χτυπούσε με το όπλο στο κεφάλι για να μου αφήσει σημάδι. Με έριξαν κάτω, με έσερναν κάτω. Συνέβησαν στο κέντρο του Ηρακλείου κι αυτά κατήγγειλα στην αστυνομία» έλεγε τότε η 38χρονη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μ έβγαλε από τα καλλιστεία. Προσπαθούσε να με διαβάλλει μέσω της παραγωγής. Είχε μία γνωστή στην παραγωγή. Με ξυλοκόπησε γι’ ακόμα μία φορά. Και με ανάγκασε να παραιτηθώ» υποστήριζε η 38χρονη.

Ένα χρόνο μετά η ίδια είχε εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή δηλώνοντας ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της:

«Εγώ έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν για μένα ό,τι πιο σκοτεινό έχω ζήσει. Τώρα η ζωή μου είναι φωτεινή και όμορφη. Έχουν μπει σε αυτήν άνθρωποι που την έχουν αλλάξει. Ήθελα να δώσω ένα τέλος. Για μένα ήθελα να τελειώσει. Μπήκα στην αίθουσα του δικαστηρίου και ζήτησα από την Πρόεδρο «απαλλάξτε με» και ζητήστε του να παραδεχτεί την πράξη του, ώστε κι εγώ να είμαι καλυμμένη και ασφαλής. Να μου ζητήσει συγγνώμη, να παραδεχτεί την πράξη και τελειώσαμε. Τι να θέλω; Είχε πει τότε ότι η κοπέλα (σ.σ. εγώ) τον είχα εγκαταλείψει, πάνω στον πανικό μου δεν ήξερα με ποιον τρόπο να τη φέρω πίσω και παρακάλεσα τα αδέλφια μου να κάνουν αυτό κι αυτό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται να διεκδικούν την ηρεμία τους. Δηλαδή πλέον βασικά πράγματα από τη ζωή σου, όταν έχεις έναν άνθρωπο να σε κακοποιεί. Οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε».


Από το Blogger.