Βιασμός 4χρονου στο Αγρίνιο – Σε ποιο νησί βρίσκεται ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια

featured image

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 28χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση.

Ο Κραβαρίτης αναμένεται να απολογηθεί στις διακστικές αρχές την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, ενώ φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

Σε ποιο νησί βρίσκεται ο 28χρονος


Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, ο 28χρονος έχει απομακρυνθεί εδώ και αρκετούς μήνες από το Αγρίνιο και το τελευταίο διάστημα διαμένει στη Λευκάδα.


Εν τω μεταξύ, έρευνα έχουν ξεκινήσει οι Αρχές και στην Κρήτη, για να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Κραβαρίτης είχε παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο, όπου εργαζόταν ως ποδοσφαιριστής επί 8 χρόνια με τη φανέλα της Επισκοπής και εν συνεχεία στον Άρη Ρεθύμνου.

Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής, αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.




Από το Blogger.