Παρουσιάστρια αυτοκτόνησε μόλις βρήκε στο σπίτι της εσώρουχο άλλης γυναίκας: «Με κατέστρεψες»

featured image

Η παρουσιάστρια Νέενα Πάκχολκ αυτοκτόνησε όταν βρήκε ένα εσώρουχο μιας άλλης γυναίκας μέσα στο σπίτι της! «Με κατέστρεψες» ήταν τα τελευταία της λόγιας προς τον άντρα της λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη.

Δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων του WAOWΝίνα Πάτσολκ, συγγενείς και φίλοι, την ώρα που νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, «εξηγούν» τους λόγους για τους οποίους η 27χρονη δημοσιογράφος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Η Νέενα Πάκχολκ αυτοκτόνησε στις 27 Αυγούστου, μια ώρα μετά αφότου είχε αγοράσει ένα όπλο και σφαίρες, όπως αποκαλύπτει η έρευνα της αστυνομίας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η σχέση του ζευγαριού ήταν γεμάτη ταραχές, άγριους καβγάδες και υπόνοιες για απιστία. Αυτό που οδήγησε όμως τη γνωστή παρουσιάστρια στην αυτοκτονία είναι ένα εσώρουχο μιας άλλης γυναίκας στο σπίτι που συζούσε με τον αρραβωνιαστικό Κάιλ.

Οι φίλοι της 27χρονης μόλις έμαθαν για το συγκεκριμένο περιστατικό, φοβήθηκαν μήπως κάνει κακό στον εαυτό της και έβγαλαν όλα τα όπλα από το σπίτι την προηγούμενη μέρα, αλλά εκείνη αγόρασε καινούργιο.


2


Πριν βάλει τέλος στη ζωή της, η Νέενα έστειλε μήνυμα στο σύντροφο της της Κάιλ Χάσε«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτόν τον πόνο. Με κατέστρεψες. Λυπάμαι πολύ που σου το κάνω αυτό.»

Ο Κάιλ Χάσε, 38 ετών, φέρεται να είχε χωρίσει με την Νέενα Πάκχολκε επτά εβδομάδες πριν το γάμο τους. Ταξίδευε στη Μινεσότα για να επισκεφθεί τη μητέρα του με τα παιδιά του από προηγούμενη σχέση, όταν έλαβε το μήνυμα. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να πάνε αμέσως στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, αλλά οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ αργά.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, τη βρήκαν νεκρή μέσα στην κρεβατοκάμαρα από πυροβολισμό στο κεφάλι. Ανακάλυψαν επίσης μια απόδειξη από το οπλοπωλείο Zingers & Flingers για ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και ένα κουτί με σφαίρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

[/expander_maker]




Από το Blogger.