Βασίλης Κούρτης: Ο 28χρονος τενόρος απο την Λάρισα, που έθεσε υποψηφιότητα για τη Eurovision

featured image




Πολλά ακούγονται για τη φετινή Eurovision, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, που θα ταξιδέψει μέχρι το Ηνωμένο Βασιλείο, συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ, τον ερχόμενο Μάιο. Παρόλα αυτά, αξίζει να γνωρίσεις τον νεαρό τενόρο, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση και μας έχει «κλέψει» την καρδιά. Πάμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνον;

Ποιος είναι ο Βασίλης Κούρτης

Ο Βασίλης είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Λάρισα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο κλασσικό τραγούδι, με δασκάλα τη σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Κατερίνα Οικονόμου, σε ηλικία 12 ετών, παρακολουθώντας, ταυτόχρονα, μαθήματα πιάνου. Ωστόσο, οι μουσικές του εμπειρίες δε σταματούν εκεί, καθώς ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του, στο αντικείμενο που αγαπάει περισσότερο από όλα.



Ακόμη, έχει παρακολουθήσει τόσο μαθήματα υποκριτικής, όσο και φωνητικής, ενώ έως τώρα έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές, όπως ο Μάριος Φραγκούλης. Αξίζει να αναφερθεί, πως πρόσφατα κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα πρωτότυπα τραγούδια του, ενώ η μεγαλύτερη φιλοδοξία του είναι να συμμετάσχει στο «West End» στο Broadway, κάτι το οποίο τον είχε κάνει να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προετοιμαστεί και να συμμετάσχει σε ακροάσεις, ώστε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερό του όνειρο.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ολόψυχα «Καλή Επιτυχία» και αναμένουμε να τον δούμε με πολύ μεγάλη προσμονή να κατακτά όχι μόνο το ελληνικό, αλλά και το ευρωπαϊκό κοινό.

Πηγή κεντρικής: vasiliskourtis





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.