Το… τριπλό ζευγάρι περιμένει παιδί και ξεσηκώνει αντιδράσεις – «Θα χωρίσετε μετά τη γέννα έτσι;»

featured image




Ένα ζευγάρι έχει γίνει viral στο TikTok όχι μόνο γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη σχέση, αφού αποτελείται από έναν άντρα και δύο γυναίκες, αλλά και γιατί περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με τις αρνητικές αντιδράσεις να πέφτουν «βροχή».

Πιο αναλυτικά, η Jess και ο Stephen DeMarco είναι παντρεμένοι εδώ και 14 χρόνια και πρόσφατα έκαναν σχέση με μια νεαρή γυναίκα που διατηρεί λογαριασμό στη γνωστή πλατφόρμα με το όνομα @galaxii.xoxo, όπως αναφέρει η nypost.com.

Η Jess , ο Stephen DeMarco και η κοπέλα τους που είναι γνωστή με το όνομα @galaxii.xoxo,

Στο παρελθόν προσπάθησαν πάρα πολλές φορές να γίνουν γονείς, όμως δεν τα κατάφεραν, αφού βίωσαν αρκετές αποβολές. Παρόλα αυτά, πρόσφατα η Jess έμεινε έγκυος και έτσι αποφάσισαν να μεγαλώσουν τον καρπό του έρωτα τους, μαζί με τη «κοπέλα» τους.

«Ναι, είμαι πολύ ερωτευμένη και έγκυος», είπε η γυναίκα σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok και πρόσθεσε πως «αυτός είναι ο επί 14 χρόνια σύζυγός μου και αυτή είναι η κοπέλα μας».

«Πηγαίνω ραντεβού μαζί της, εκείνος βγαίνει με αυτή, αυτή βγαίνει με εμάς. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα κακομάθουμε αυτό το μωρό μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, στο βίντεο που ανέβασε και έγινε viral, η πλειοψηφία των χρηστών δεν συμμερίστηκε τις απόψεις τους και ζήτησαν να χωρίσουν ή να κάνουν έκτρωση, με το σκεπτικό ότι το παιδί δεν θα μεγαλώσει σωστά.



«Θα χωρίσετε μετά τη γέννα έτσι;», είπε ένας χρήστης και ένας άλλος ανέφερε πως «αυτό είναι αηδιαστικό. Είστε άρρωστοι». Οι ίδιοι όμως δεν μετανιώνουν για την απόφαση τους και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν κανονικά.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η σχέση μας δεν πρόκειται να λειτουργήσει επειδή έχουμε ένα μωρό τώρα», είπε ο Jess και σημείωσε πως «λαμβάνουμε πολλά μηνύματα όπως, “θα σταματήσετε αυτήν την τρελή συμπεριφορά, τώρα που περιμένετε παιδί;”».

«Υπάρχουν πάντα πράγματα για τα οποία θα πρέπει να ανησυχείτε για το πώς θα κριθούν τα παιδιά σας, αλλά ελπίζουμε ότι ανοίγουμε το δρόμο για να αρχίσουν οι άνθρωποι να κάνουν πιο ανοιχτές σκέψεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.