Πήγε να περάσει τον έλεγχο αεροδρόμιου έχοντας σε ερωτικό βοήθημα την τέφρα του συντρόφου της (vid)

featured image


Το δώρο που έκανε πριν πεθάνει ένας άνδρας στην Αυστραλία στην σύντροφό του, την έβαλε σε μπελάδες.

Σε μπελάδες μπήκε μια φοιτήτρια από την Αυστραλία κατά την διάρκεια ελέγχου σε αεροδρόμιο. Η κοπέλα είχε μαζί της ένα ερωτικό βοήθημα στο οποίο είχε βάλει μέσα τις στάχτες του νεκρού συντρόφου της.

Η περιπέτεια της 23χρονης Sarah Button έγινε γνωστή από την ίδια, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, που έγινε viral. Η νεαρή φοιτήτρια ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί σε πτήση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν οι αρχές σήμαναν συναγερμό.

«Πήραν εμένα και τη φίλη μου στην άκρη χωρίς να δώσουν πολλές εξηγήσεις», ανέφερε η Sarah, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να καλέσει τον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια από την πρεσβεία της Αυστραλίας.

Όπως εξήγησε, ο σύντροφός της, λίγο πριν πεθάνει, της έκανε δώρο το ερωτικό βοήθημα για να γελάσουν. «Αρχικά προοριζόταν ως ένα αστείο. Ειλικρινά είναι το πιο αστείο πράγμα που έκανε ποτέ, θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό. Μου αρέσει επίσης που τον παίρνω μαζί μου σε μέρη όπου είχαμε ονειρευτεί να πάμε».



Η ασφάλεια του αεροδρομίου όμως σήμανε συναγερμό. «Τους εξήγησα τι ήταν, ήταν όμως μια γυναίκα εργαζόμενη που δεν καταλάβαινε και οι άντρες εργαζόμενοι δεν ήταν χαρούμενοι με τη χυδαιότητα όσων προσπαθούσα να εξηγήσω. Μια ώρα αργότερα, ένας ανώτερος υπάλληλος ήρθε και μας έβαλε να υπογράψουμε ένα πολύ μεγάλο έγγραφο και είπε ότι αν βγαίναμε από τις πόρτες θα μας συλλαμβάνανε».

Τελικά η περιπέτεια της Sarah και της φίλης της έληξε λίγο αργότερα, με την ασφάλεια του αεροδρομίου να τις αφήνει να φύγουν. Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok έχει συγκεντρώσει περίπου 5 εκατομμύρια προβολές.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.