Βγήκαν στο κρύο με τα αμάνικα! «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ»

featured image


Με άγριες διαθέσεις προκειμένου να λάμψει η αλήθεια επέστρεψε από το Survivor All Star, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Στην Ελλάδα πάτησαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα μετά το άδοξο τέλος τους από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Η Κατερίνα Δαλάκα προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις μπροστά στις κάμερες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο σε αντίθεση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που εμφανίστηκε λαλίστατη και αποφασισμένη να αποδείξει την αλήθεια μετά τις κατηγορίες ότι μαζί με την συμπαίκτριά της χρησιμοποίησαν κινητό, κάτι που οδήγησε στην αποβολή τους από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.



«Παιδιά, θα τα μάθετε όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθεια. Έχω αποχωρήσει και ασχολούμαστε με τρίχες, για το αν έχω μιλήσει με τη Μαρία Αντωνά. Με την Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή», είπα αρχικά η Ασημίνα σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά.

«Θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα. Δεν έκανα καμία χρήση κινητού, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και θα το δείτε στα επόμενα stories μου. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.