Εξαφάνιση στη Μεθώνη – «Τους λήστεψαν ή έχουν κάνει κάτι κακό;». Τι αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού

featured image


Δύο φίλοι και συγχωριανοί του αγνοούμενου ζευγαριού, Ντέιβιντ και Λουκρίσια Ρόμπινσον, μίλησαν στο «Τούνελ» για την είδηση της εξαφάνισης από τη Μεθώνη, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή, αλλά και για τα πιθανά σενάρια που κάνουν.

«Ήρθαν πριν από περίπου δέκα χρόνια στην περιοχή μας. Έχτισαν το σπίτι και αμέσως έγιναν αποδεκτοί από τον ντόπιο πληθυσμό. Ήταν πολύ αγαπημένοι άνθρωποι, ευγενείς, διακριτικοί και καλλιεργημένοι.

Αυτόν τον χειμώνα δεν γνώριζε σχεδόν κανένας μας ότι βρίσκονται εδώ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήρθαν αρχές του έτους. Η σύζυγος μετά τον Covid, είχε κάποια κινητικά προβλήματα και αυτό τον είχε στεναχωρήσει ιδιαίτερα τον Ντέιβιντ. Κατά κάποιο τρόπο, αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι βρίσκονται εδώ και αγνοούνται.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Ή τους λήστεψαν και τους απήγαγαν ή κάτι κακό έχουν κάνει από μόνοι τους…», ανέφερε ο φίλος τους Φώτης Ζόμπολας.

Στην εκπομπή μίλησε η Λίνα Ράντου, φίλη και λογίστριά τους, που σήμανε και τον συναγερμό.



«Στις 23 Ιανουαρίου μίλησα για τελευταία φορά με τον Ντέιβιντ και επειδή είχε προβλήματα υγείας η γυναίκα του, τους πήρα πάλι τηλέφωνο να δω τι κάνουν και ήταν απενεργοποιημένο. Τις επόμενες ημέρες και μέχρι τέλος του μήνα, ήταν συνέχεια κλειστό. Ανησυχήσαμε και ήρθαμε από το σπίτι να δούμε τι συμβαίνει.

Βρήκαμε τα κλειδιά παρατημένα έξω από το γκαράζ και μπήκαμε μέσα να δούμε τι γίνεται. Το σπίτι ήταν σε άριστη κατάσταση, δούλευε το καλοριφέρ και ήταν σαν να είχαν φύγει προσωρινά για ψώνια και θα γυρνούσαν.

Πήραμε την κόρη τους τηλέφωνο στην Αμερική να την ενημερώσουμε. Μου είπε να ξαναπάω και να ψάξω. Μπήκαμε και αρχίσαμε και κοιτάγαμε, χωρίς να αγγίξουμε τίποτα. Πάνω στο γραφείο που ήταν το λάπτοπ, βρήκαμε και ένα σημείωμα που έγραφε “Τζουλιάνα σ’ αγαπάμε για πάντα, η μαμά και ο μπαμπάς”», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην επιθυμία που είχε εκφράσει το ζευγάρι να πραγματοποιήσει μία εκδρομή.

«Όταν ήρθαν από την Αμερική, είχα ακούσει ότι ήθελαν να πάνε μία εκδρομή στη Μονεμβασιά. Το ίδιο μου είχε πει και η κόρη τους. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα.

Πήγαμε στην αστυνομία και προσπαθούμε να δούμε τι γίνεται. Είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι, δηλαδή είναι κρίμα να συμβεί κάτι. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε στις 23, κάναμε και αστεία και γελάγαμε από το τηλέφωνο», κατέληξε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.