Κρίσεις πανικού έστειλαν στο νοσοκομείο την Kλάρα Κία Μαρτί: Το τραγούδι της Σακίρα την έστειλε για νοσηλεία

featured image


Η Σακίρα κυκλοφόρησε το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι της, που αναφερόταν στο χωρισμό της και το οποίο πετούσε σπόντες για την Κλάρα Κία Μαρτί, τη νέα σύντροφο του πρώην της Ζεράρ Πικέ, την οποία αποκαλούσε “Casio” και “Twingo” ενώ τον εαυτό της “Rolex” και “Ferrari”.

Φαίνεται λοιπόν πως όλος αυτός ο ντόρος που δημιουργήθηκε με τον Ζεράρ Πικέ να κυκλοφορεί με ρολόι Casio και Renault Twingo, δεν μεταβολίστηκε ψυχραιμα από την Κλάρα Κία Μαρτί, η οποία σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε ψυχοσωματικά μετά από όλα όσα κλήθηκε ν αντιμετωπίσει.



Ενώ ο Πικέ “απάντησε” στους στίχους των τραγουδιών της Σακίρα με μια κοινή του φωτογραφία με την Κλάρα Κία Μαρτί την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τη νέα του σύντροφο η οποία έπαθε σοβαρή κρίση πανικού και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Βαρκελώνης.

«Χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στη Βαρκελώνη μετά από κρίση πανικού. Η σύντροφος του Πικέ είναι συντετριμμένη από τη διαρκή παρενόχληση που δέχεται στα social media εκείνη και ο Πικέ» αναφέρει το Mamarazz που αποκάλυψε πρώτο την είδηση.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.