Σάλος με την ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου κατά του Βασίλη Χιώτη

featured image


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου στην οποία έγραψε ότι θα ξυλοφορτώσει μέχρι λιποθυμίας τον δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη εξαιτίας των όσων είπε για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Δηλώνω αυτό τον Χιώτη που βγήκε στον ΣΚΑΪ πριν βρουν τα παιδιά και είπε αυτά θα τον ξυλοφορτώσω μέχρι λιποθυμίας» έγραψε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η ανάρτηση αυτή λίγο αργότερα εξαφανίστηκε με τον ηθοποιό να υποστηρίζει ότι την έσβησε το Facebook. Όπως έγραψε: «Την ανάρτηση μου την έσβησε το Facebook… Οχι εγώ. Οπως καταλαβαίνετε όλοι… Ο Χιώτης στον ΣΚΑΙ όσο έψαχναν τα παιδιά έλεγε στον αέρα μην σεβόμενος τίποτα για να γυρίσει η κυβέρνηση το ματς, πρέπει να κάνει τη σύγκριση, το Μάτι με τα Τέμπη… Καλή αντάμωση Χιώτη».



Υπενθυμίζεται ότι ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού την αγωνία του για το πόσο θα κοστίσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη η τραγωδία καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αν η ΝΔ θέλει να γυρίσει το ματς το μόνο που έχει να κάνει είναι να συγκρίνει τα Τέμπη με το Μάτι,





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.