Πάτρα - Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο 20χρονος που σκοτώθηκε με μηχανή είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο 9 μήνες πριν

featured image


Ενα τραγικό παιχνίδι έμελλε να παίξει η μοίρα στον 20χρονο Αντώνη, ο οποίος, την Τρίτη σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του στην Ελ. Βενιζέλου στην Πάτρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του flamis.gr, στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αλέκος Γιαννόπουλος πήγαινε να αγοράσει ψωμί στον γειτονικό φούρνο, στην Ακρωτηρίου και Λαγκαδά. Στην συνέχεια, ένα μηχανάκι που οδηγoύσε ο τότε 19χρονος τον παρέσυρε. Ο ηλικιωμένος, δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή.



Οδηγός της μηχανής ήταν ο Αντώνης, ο νεαρός που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης σε τροχαίο. Ο 20χρονος είχε υποστεί σοκ από εκείνο το θανατηφόρο τροχαίο με την παράσυρση πεζού. Ποιός θα το πίστευε ότι λίγους μήνες μετά θα έβρισκε τον θάνατο, σε ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος νεαρός, το βράδυ της Τρίτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και «καρφώθηκε» πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο νεαρός που κατά πληροφορίες δεν φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε σε νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.