Ο Στέφεν Κάρι και η Στορμ Ριντ συνεργάστηκαν για μία σειρά ταινιών μικρού μήκους για γυναίκες αθλήτριες

featured image

Ο σταρ του NBA και συνιδρυτής της Unanimous Media, Στέφεν Κάρι και η ηθοποιός του «Euphoria», Στορμ Ριντ, συνεργάζονται για μια νέα σειρά ταινιών μικρού μήκους που εξυμνούν γυναίκες αθλήτριες με τίτλο «Bamazing».

Τις ταινίες σκηνοθετούν γυναίκες, η Τζένια Φρέντρικ, η Αλέσια Γκλάιντγουελ και η Τζίνι Ντόνοχο, οι οποίες επιλέχθηκαν από το πρόγραμμα της Sony Pictures Television για αναδυόμενους σκηνοθέτες.

Η πρώτη ταινία με τίτλο «The Player» σε σκηνοθεσία της Τζένια Φρέντρικ προβάλλει την ιστορία της 12χρονης αθλήτριας του μπάσκετ, Τζατνιέλ Καμπρέρα.


«Στόχος της πρωτοβουλίας Bamazing είναι να ενθαρρύνω τα νεαρά κορίτσια και να τους υπενθυμίσω ότι είναι πραγματικά ικανά για τα πάντα και αυτή η σειρά σίγουρα βοηθάει να διαδοθεί αυτό το μήνυμα. Είναι τόσο σημαντικό για τις γυναίκες να ενδυναμώνουν και να εμψυχώνουν η μία την άλλη. Είμαι τόσο υπερήφανη για αυτή τη σειρά και για τις ιστορίες που δημιούργησαν οι απίστευτες γυναίκες σκηνοθέτες» ανέφερε η 16χρονη ηθοποιός, Στορμ Ριντ.

Ο Στέφεν Κάρι και η Στορμ Ριντ κοινοποίησαν στα κανάλια τους στο Youtube στιγμιότυπα από workshop με τις τρεις δημιουργούς των ταινιών.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.