Οριστική ρήξη στις σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον Τζόρτζι

featured image


Οι εξελίξεις του σκανδάλου χρηματισμού νυν και πρώην στελεχών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα βάλει όπως φαίνεται τέλος στη σχέση του ζευγαριού.

Το σκάνδαλο του Qatargate με το χρηματισμό πολιτικών προσώπων και στελεχών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φαίνεται πως δεν θα έχει μόνο πολιτικές επιπτώσεις, αλλά και κοινωνικές.

Και αυτό γιατί δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στην πολιτική ζωή της Γηραιάς Ηπείρου, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της –και πατέρας του παιδιού της- Φραντσέσκο Τζόρτζι, βρίσκονται σε οριστική ρήξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν το χωρισμό, με την πλευρά της Εύας Καϊλή να υπογραμμίζει ότι εμπιστεύτηκε το λάθος άνθρωπο.

«Αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο STAR.Την ίδια ώρα, ο Φραντσέσκο Τζόρτζι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, προκειμένου να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Θα δώσει και άλλα ονόματα ο Παντσέρι;

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση του «εγκεφάλου» της υπόθεσης Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τις βελγικές Αρχές προκειμένου να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης με αντάλλαγμα να παρέχει πληροφορίες για το κύκλωμα.

Η κατάθεση του Παντσέρι γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, όχι μόνο όσον αφορά αυτά που λέει, αλλά και γενικότερα με τον τόπο και το χρόνο που λαμβάνονται οι καταθέσεις του πρώην ευρωβουλευτή.

Φήμες στις Βρυξέλλες λένε ότι προτίθεται να δώσει νέα ονόματα και νέες χώρες, όπως άλλωστε προβλέπει και η συμφωνία που έχει κάνει με τις Αρχές, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα βάλει στο κάδρο και Γάλλους ευρωβουλευτές.

Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες, ο Παντσέρι επιθυμεί να «βγάλει» από πάνω του το ρόλο του εγκεφάλου στην υπόθεση αυτή, «δείχνοντας» προς το Κατάρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.