Κάλεσμα Μητσοτάκη στους βουλευτές να χαρίσουν ένα μισθό στην μάχη με τον κορονοϊό

featured image

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να χαρίσουν τον μισό μισθό τους για τους επόμενους δύο μήνες, στην μάχη με τον κορονοϊό.

Κάλεσμα στους βουλευτές της ΝΔ να χαρίσουν έναν μισθό (50% για τους επόμενους δύο μήνες) στην μάχη ενάντια στον κορονοϊό, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Στο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός, τόνισε οτι τα χρήματα θα πάνε κατευθείαν στον ειδικό λογαριασμό, τονίζοντας πως «Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του»


Αναλυτικά το μήνυμά του…

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.