Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Λάτσιο επιμένει να αρχίσουν οι προπονήσεις

featured image

Έτοιμη να αρχίσει και πάλι προπονήσεις είναι η Λάτσιο σύμφωνα με τον πρόεδρο της, παρά την καραντίνα που έχει επιβληθεί στην Ιταλία.

Η γειτονική χώρα είναι αυτή που έχει «πονέσει» όσο καμία λόγω του κορονοϊού, αφού μετράει τους περισσότερους νεκρούς, με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει κανονικά και τον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε να τονίζει πριν λίγες μέρες ότι θα συνεχίσει να ισχύει για καιρό.

Παρ» όλα αυτά, ο πρόεδρος της Λάτσιο, η οποία ήταν στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας όταν σταμάτησε η Serie A, θέλει την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Βασικά άμεσα, αφού δηλώνει πως οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να αρχίσουν δουλειά.


«Κανείς δεν θέλει να υπονομεύσει την υγεία των πολιτών. Όλες οι δραστηριότητες, με την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης, μπορούν να εκτελεστούν και πάλι, εφόσον διασφαλίζονται όλα τα μέσα προστασίας και ασφάλειας.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφορετική φυσική κατάσταση από έναν κανονικό άνθρωπο και υπόκεινται σε ιατρικούς ελέγχους 24/7, ώστε να μπορούν να εκπαιδεύονται χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία των άλλων», τόνισε ο Κλαούντιο Λοτίτο και συμπλήρωσε.

«Ημασταν από τους πρώτους που σταματήσαμε τις προπονήσεις. Ομως δηλώνουμε έτοιμοι πως μπορούμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις.

Το προπονητικό κέντρο είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα ιατρικά εργαλεία και κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα τεθεί σε κίνδυνο. Εχουμε μάσκες, γάντια, ακόμα και ειδικά γυαλιά. Η Λάτσιο είναι μια μεγάλη οικογένεια που νοιάζεται για όλους».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.