Σπανούλης: Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, πρέπει να θυσιαστούμε και να αντέξουμε

featured image

Το διάστημα αυτό, στο οποίο ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα για όλους, οι δυσκολίες της καθημερινότητας αυξάνονται. Ειδικά για όσους έχουν παιδιά, τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα. Για τον Βασίλη Σπανούλη και τη σύζυγό του, αυτό… πολλαπλασιάζεται επί έξι.

Ωστόσο, ο αρχηγός του μπασκετικού κάνει υπομονή, τηρεί τις οδηγίες και καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο, με θυσίες, προκειμένου να αντέξουμε ως κοινωνία.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας σε αυτό. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας, παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες. Περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε…», ανέφερε μέσω του Mega.


Και συμπλήρωσε: «Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα».

Επίσης, ο Σπανούλης είπε: «Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Έχουμε μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα, αλλά πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.