«Έφαγε το παιδί για να εκδικηθεί τον σύντροφό της», λέει ο παππούς της φόνισσας

featured image


«Πιστεύω το έκανε από εκδίκηση στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;», δήλωσε συντετριμμένος ο παππούς της 29χρονης.

Ακόμη, στην εκπομπή μίλησε ξανά και ο πατέρας του μωρού, που όμως δεν πρόλαβε να το αναγνωρίσει. Ο ίδιος έδειξε στην εκπομπή το δωμάτιο που κοίμιζε το παιδί, όταν το κρατούσε εκείνος στο σπίτι του. «Της έλεγα να πάμε να κάνουμε τεστ DNA, για να αναγνωρίσω το παιδί. Της έδινα χρήματα για το φαγητό του, τους γιατρούς του. Πήγαινα το έπαιρνα. Έκανα τα πάντα και το έχασα», είπε ο άνδρας, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Όπως ανέφερε, δεν μπορούσε να πάει το μυαλό του ότι θα έκανε κακό στο παιδί, αφού ήταν πάντα φροντισμένο και περιποιημένο.



«Δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο. Του είχα αγοράσει κούνια, παιχνίδια, ρούχα. Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του; Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.