Νέο κόμμα με αρχηγό την όμορφη Έλενα Τζούλη σε ρόλο Ελληνίδας Giorgia Meloni

featured image


Δείτε πως ο Πάνος Καμμένος υποδέχεται στο ελεύθερο Twitter του Elon Musk την απόφαση της συζύγου του.

Θα είναι η όμορφη μελαχρινή δικηγόρος Έλενα Τζούλη,η Ελληνίδα Giorgia Meloni‎; Η ερώτηση μας ήρθε αυθόρμητα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το διάδοχο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποδέχεται μία γυναίκα στην ηγεσία του.

By The Wrong Man

Κι αυτή είναι δεν είναι άλλη από τη γνωστή δικηγόρο-σύντροφο του Πάνου Καμμένου η οποία χρόνια τώρα μοιράζεται μαζί του τη ζωή της και τα κοινά τους όνειρα καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία ήρθαν να προστεθούν στους 3 γιους του από τον προηγούμενο γάμο.

Η Έλενα Τζούλη μπήκε στη ζωή του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων πριν αρκετά χρόνια, όταν γνωρίστηκαν σε ένα πλατό εκπομπής στην οποία ήταν και οι δυο καλεσμένοι.

Από τότε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και η Έλενα δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του Πάνου Καμμένου και στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην επαγγελματική αφού η Έλενα λόγω της ιδιότητάς της, τον συμβουλεύει και τον έχει αντιπροσωπεύσει σε πολλές υποθέσεις!

Ο έρωτας ήλθε με την πρώτη ματιά για το ζευγάρι όπως λένε αυτοί που ξέρουν… Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τότε νεαρός βουλευτής της ΝΔ, εντυπωσιάστηκε από την όμορφη και πανέξυπνη δικηγόρο και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι και να παντρευτούν στην Ικαρία την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Η Έλενα έφθασε στο εκκλησάκι με μια βάρκα και ήταν πανέμορφη

Ο Πάνος Καμμένος που έχει τρεις γιους από τον πρώτο του γάμο με την Πέγκυ Φιλίππου, απέκτησε με την Έλενα ένα γιο και μια κόρη την Πολυτίμη.

Η Έλενα αγαπάει πολύ τους 3 γιους του Πάνου και θεωρεί τον εαυτό της πολύτεκνο με 4 γιους και μια κόρη!

-Δεν είναι δυνατόν οι οικογένειες των Ελλήνων,  οι γονείς και οι παππούδες μας να μην μπορούν να βρουν φάρμακα…Αυτό που κάνει ο κ. Πλεύρης αντανακλά το πολιτικό του ήθος και το πολιτικό του παρελθόν…

θα κάνει τη πρώτη της δήλωση η κ. Τζούλη στο Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Ο Πάνος Καμμένος που τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται μετά από ένα τροχαίο ατύχημα αποφάσισε να επαναλάβει τον πολιτικό αιφνιδιασμό που προκάλεσε στο εγχώριο κομματικό σαλούν αυτή τη φορά κάτω από την ηγεσία μίας δυναμικής γυναίκας η οποία τυγχάνει να είναι η σύζυγός του.

Λίγο πριν στο Κουρδιστό Πορτοκάλι>

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπεις. Υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπεις όταν επιλέγουν να εμφανιστούν και υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπεις ποτέ.

Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα από το στραπάτσο του Ρεπουμπλικανού McCarthy για την απόπειρα εκλογής του στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Αυτές τις ώρες βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειές του να πείσει τους 20 αντάρτες του κόμματός του να τον ψηφίσουν. Οι ίδιοι του γύρισαν στη πλάτη στη διάρκεια 6 ψηφοφοριών γιατί τον θεωρούν άνθρωπο που ελέγχεται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ που έχει υπό τον έλεγχό του το Κόμμα των Δημοκρατικών. Οι 20 αρνητές δεν ακολούθησαν ούτε την οδηγία του πρώην προέδρου Trump ο οποίος έδωσε οδηγία υπερψήφισης του McCarthy προκαλώντας την απογοήτευση των ανταρτών.



Ανάμεσα στους αντάρτες του Ρεπουμπλικανικού κόμματος βρίσκονται εκπρόσωποι οι οποίοι ανέδειξαν τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 όπως επίσης και την εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID-19 ενώ ο Elon Musk από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πυροδοτήσει τη βόμβα των αποκαλύψεων για τον ρόλο του Fauci στην χρηματοδότηση των gain of function πειραμάτων της Wuhan και στη συγκάλυψη της προέλευσης του ιού και των παρενεργειών των εμβολίων.

Κι ενώ οι εκρηκτικές εξελίξεις για την διαχείριση της planδημίας θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν ακόμη και εμφύλιο στις ΗΠΑ και διάλυση της Ευρωζώνης όπως υποστηρίζει ο Mr BOOM Νouriel Roubini o Ελληνας πρωθυπουργός όπως όλα δείχνουν επιλέγει την αυτοχειρία ακολουθώντας τη γραμμή της επικοινωνιακής προπαγάνδας τόσο στο μέτωπο της planδημίας που αποτελεί ένα από τα εργαλεία ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού (μόλις σε ένα χρόνο ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 200.000 περίπου) με τη φτωχοποίηση, τα επιδόματα, την εξαφάνιση των φαρμάκων και πάει λέγοντας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει χώρο στους πολιτικούς τους αντιπάλους οι οποίοι παρότι ομνύουν στην ίδια ατζέντα και δεν είναι παρά λαικιστές και θανάσιμοι υποκριτές όπως απέδειξε η κωλοτούμπα τους στο ΟΧΙ-ΝΑΙ ετοιμάζονται να επανέλθουν στη εξουσία με τα διαρκή σκάνδαλα να αποτελούν ούριο άνεμο στα πανιά τους.

Μέσα σε αυτή τη κινούμενη άμμο ετοιμάζεται να σκάσει μία πολιτική βόμβα. Το πρόσωπο που έπαιξε ρόλο-κλειδί στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με νέο κόμμα. Μιλάμε για τον Πάνο Καμμένο ο οποίος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και με μαγικό τρόπο κατάφερε να μπει στη Βουλή και να συγκυβερνήσει σε μία από τις πιο σκληρές κυβερνήσεις που υπέστησαν τα κόμματα της δεξιάς στην Ελλάδα.

Καθώς κανένα κόμμα-ούτε καν οι Έλληνες του Κασιδιάρη-δεν έχουν εναντιωθεί ανοιχτά στις υποχρεωτικότητες των θανάσιμων εμβολίων που ακολούθησαν μία κατασκευασμένη πανδημία και στον έλεγχο του πληθυσμού ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο εθνικό πατριωτικό κόμμα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.