"Μαλλιοτράβηγμα" στο Survivor - Παίκτης έβαλε δικηγόρο να βλέπει επεισόδια!

featured image


Ξεκίνησαν οι εντάσεις, οι φωνές, οι τσακωμοί και οι… καταγγελίες on camera. Την ίδια στιγμή παίκτης ήδη έχει προσλάβει νομική υπηρεσία στην Αθήνα, ώστε να μην εκτεθεί στο All Star.

Ακόμη δεν έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor All Star και άρχισαν τα προβλήματα. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ήδη οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι γεγονός.

Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες των 13 και το πρώτο επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας».

Μάλιστα, με το «καλησπέρα» έχουν δημιουργηθεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Συγκεκριμένα, ήρθαν σε διαμάχη αλλά δεν έχει γνωστό αν η αψιμαχία πραγματοποιήθηκε μεταξύ δύο ανδρών, δύο γυναικών ή μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.



Αμέσως το πάνελ της εκπομπής έκανε προβλέψεις για το ποιοι μπορεί να συμμετέχουν σε αυτόν τον διαπληκτισμό, αλλά ο ρεπόρτερ δεν έκανε κάποια αποκάλυψη σχετικά με το θέμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πιάνουν δουλειά οι δικηγόροι… λόγω Survivor

Σύμφωνα με το okmag.gr o Σπύρος Μαρτίκας ετοιμάζεται να κάνει αποκαλύψεις στην κάμερα για πολλούς συμπαίκτες του, με πληροφορίες που συγκέντρωνε όσο καιρό βρισκόταν έξω. Αυτές οι αποκαλύψεις θα γίνονται όποτε εκείνος κρίνει ότι εξυπηρετεί τη στρατηγική του.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ότι υπάρχει παίκτης που έχει ήδη εξουδιοδοτήσει τη δικηγόρο του να παρακολουθεί στενά ό,τι γράφεται για εκείνον και να προχωράει σε αγωγές κάθε φορά που ακούγεται κάτι επιζήμιο για εκείνον.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.