Παναθηναϊκός: Καθοδόν για ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

featured image

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατεβαίνει στο ΣΕΦ με την αποστολή της ομάδας και ζητάει από τη Euroleague την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ είχε ενημερώσει νωρίτερα, μέσω ανάρτησης του στα social media, για την πρόθεση του να είναι στο φαληρικό γήπεδο για το ντέρμπι της Euroleague και τελικά όντως θα είναι εκεί, όπως επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής.

«Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.


Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει – αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.