Δάκρυσε η Έλντα Πανοπούλου στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη

featured image

Η Έλντα Πανοπούλου βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή της και την έχουν πληγώσει και στο σημείο εκείνο δεν κατάφερε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση και δάκρυσε.

Η Έλντα Πανοπούλου είπε: «Υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν πολύ δύσκολες στη ζωή μου. Τη μέρα της κηδείας του πατέρα μου, το βράδυ παίζαμε στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν αξεπέραστα δύσκολη στιγμή. Στο Δελφινάριο ήμουν τότε με τον πεθερό σου, ο οποίος μου στάθηκε σαν πατέρας σ’ εκείνη τη δύσκολη στιγμή.

Το βράδυ που έπαιξα στο θέατρο ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου γιατί έβλεπα κάτω τον πατέρα μου. Νόμιζα ότι είναι στην πρώτη σειρά και με κοιτάει. Όταν τελείωσε το νούμερο -ήταν δύσκολο να κάνεις τον κόσμο να γελάσει όταν εσύ κλαις- μπήκα στα παρασκήνια και λιποθύμησα γιατί ήταν πολύ μεγάλη η ένταση για να μπορέσω να το φέρω εις πέρας.


Αυτές οι δύσκολες στιγμές είναι αφενός αυτές που πονάνε, αλλά είναι και αυτές που καθορίζουν τη σχέση σου με το κοινό. Το κοινό δεν κατάλαβε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Κατάλαβε στον χαιρετισμό ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα και ήρθαν στο καμαρίνι. Βγήκα στον χαιρετισμό αλλά δεν μπορούσα πια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Ήρθαν στο καμαρίνι, τους είπα τι μου συμβαίνει κι αυτοί με ανακούφισαν περισσότερο από όλους τους άλλους».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη «μάχη» με τα κιλά της αλλά και τα άσχημα σχόλια που άκουγε για την παχυσαρκία, με την ίδια να εκμυστηρεύεται πώς πέρασε δύσκολα εφηβικά χρόνια αφού είχε πάρει 20 κιλά λόγω ενός προβλήματος με την υγεία της. «Όλοι μας έχουμε ένα μικρό μικρόβιο ρατσισμού. Άλλος το έχει με τον χοντρό, άλλος με τον υπερβολικά αδύνατο, άλλος με αυτόν που έχει ιδρωμένα χέρια, άλλος με αυτόν που είναι ξένος… Ο κόσμος με αποδέχθηκε άμα τη εμφανίσει στο θεατρικό σανίδι, εύσωμη, παχουλή και μετά χοντρή. Γιατί κάποτε είχα φτάσει τα 97 κιλά!» δήλωσε.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.