Κύπελλο Ελλάδας: Πρώτη πράξη πριν τον τελικό με ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

featured image

Τα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται την Τετάρτη (04/03), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 21:30 (Cosmote Sport 1), ενώ τρεις ώρες νωρίτερα, στις 18:30, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ (Cosmote Sport 2).

Στη Θεσσαλονίκη, ο «δικέφαλος» του Βορρά θέλει… εκδίκηση από τους Πειραιώτες για την πρόσφατη ήττα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της Super League 1 θα ψάξουν ένα πολύ δυνατό «χτύπημα» στην ψυχολογία  του αντιπάλου τους και ενόψει των αγώνων κατάταξης αλλά και για τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Πέλκας έβγαλε όλη τη χθεσινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων» και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αμπέλ Φερέιρα, όχι όμως και ο Βαρέλα, που έμεινε εκτός 20άδας -όπως αναμενόταν- μετά τον τραυματισμό του στο ματς της προηγούμενης Κυριακής (01/03) στην Ξάνθη, με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τους φόβους για θλάση.

Για την ενδεκάδα υπάρχουν ερωτηματικά, με τον Μιχάι να είναι ο παρτενέρ του Ίνγκασον -εκτός κι αν προτιμηθεί κάποιος πλάγιος μπακ, όπως ο Μάτος. Το δίδυμο στον άξονα Μαουρίτσιο Μίσιτς δεν σπάει, ενώ ερωτηματικό παραμένει για άλλο ένα ματς η επιλογή στα δεξιά της άμυνας. Στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκτός του Πέλκα αναμένονται να παίξουν οι Λημνιός, Ελ Καντουρί και ο Άκπομ στην κορυφή.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλη, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιό, Ελ Καντουρί, Πέλκα και Άκπομ.


Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πάρει μαζί του τους Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο, ενώ ο Ζοσέ Σα μόνο δεδομένο δεν είναι πως θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι στο ματς με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η επιλογή του Τζολάκη.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Σα Σα ή Τζολάκη, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ ή Ομάρ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Χασάν ή Ελ Καντουρί στην επίθεση.

Στο Μαρούσι, θα προηγηθεί η «κιτρινόμαυρη» κόντρα, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και καλύτερη ψυχολογία για τα πλέι οφ της Super League 1.

Στα αγωνιστικά, ο Μάσιμο Καρέρα αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών με τους Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γαλανόπουλο και Ολιβέιρα να μην είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Λόπες βρίσκεται στην 20αδα και αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

Από την πλευρά του, ο Μίκαλε Ένινγκ έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες, οι οποίοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα και προβλήματα τραυματισμών δεν είχε να τον απασχολούν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα την ΑΕΚ, το πιο πιθανό σχήμα αποτελείται από τους Τσιντώτα, Μπακάκη, Σβάρνα, Βράνιες, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρστίτσιτς, Μάνταλο, Βέρντε, Λιβάγια και Αραούχο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Αλμπάνης και Κλωναρίδης, οι οποίοι είχαν συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα του Ιταλού κόουτς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

Το πιθανό σχήμα του Άρη αποτελούν οι Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα και Ιντέγε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.