Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Στην Ελλάδα υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision

featured image

Για ηλικιακό ρατσισμό στην Ελλάδα όσον αφορά τους τραγουδιστές που θα πρέπει να συμμετέχουν στη Eurovision έκανε λόγο ο Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

«Υπάρχει ένας ρατσισμός ηλικιακός σε σχέση με την Eurovision που μόνο στη χώρα μας ισχύει και δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε εμείς οι Έλληνες αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κανένας που να ορίζει ότι πάνε μόνο οι νεαροί στην Eurovision. Μπορεί να πάει όποιος θέλει και να πάει καλά! Για όνομα του Θεού, ξεκολλήστε από αυτό το πράγμα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, ενώ για την επιλογή της Στεφανίας Λυμπεράκη είπε:


«Είναι ωραία η επιλογή και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Είμαστε δίπλα της. Εκπροσωπεί τη χώρα μας και έτσι πρέπει να είμαστε. Η Μαργαρίτα Μάτσα και η MINOS EMI ήθελε το νέο μου τραγούδι, το «Billy Bam Bam» να το στείλουν στην ΕΡΤ και να το προτείνουν για την Eurovision. Eίχε δημιουργηθεί μια παραφιλολογία ότι μπήκαμε σε ανταγωνισμό και προσπαθούσαμε να πάμε εμείς. Δεν κάναμε τίποτα, απλά έγινε μια πρόταση. Όλοι το θέλαμε και αν γινόταν καλώς, αν δεν γινόταν δεν ήταν αυτοσκοπός. Δεν δημιουργήθηκε το τραγούδι για αυτό τον λόγο».

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε και για την επανένωση των ONE: «Είχα την ιδέα να φέρω ξανά τα παιδιά, φιλοξενούμενους μου, να βγαίνουν 40 λεπτά στη μέση του προγράμματος. Στο πικ, εκεί δηλαδή που τους αξίζει και τους αρμόζει. Είμαστε ένα πολύ ωραίο ποπ συγκρότημα οι ONE και το αγαπάει ο κόσμος».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.