Η Άρσεναλ πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup στην Αγγλία

featured image

Μετά το «στραπάτσο» με τον Ολυμπιακό, η Αρσεναλ με μπροστάρη τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο νίκησε την Πόρτσμουθ και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup.

Όσο το δυνατόν γρηγορότερα προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια της η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που φιλοξενήθηκε απόψε από την Πόρτσμουθ.

Αν και δυσκολεύτηκε για αρκετά λεπτά, ένα τέρμα του Ελληνα στόπερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έβαλε τους Λονδρέζους σε θέση οδηγού.

BACK OF THE NET 🤩#UndertheLights #PORARS pic.twitter.com/jFqOmXsF4P

— The Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) March 2, 2020


Με ωραίο, δυνατό πλασέ ο… Sokratis πέτυχε το τρίτο του τέρμα στη σεζόν για τους «Κανονιέρηδες», βρίσκοντας δίχτυα σε ισάριθμες τελικές στο στόχο φέτος. Ταυτόχρονα, έγινε ο πρώτος Έλληνας που σκοράρει στο Κύπελλο Αγγλίας, μετά τον Απόστολο Βέλλιο από τον Ιανουάριο του 2018.

Willock ➡️ Nelson ➡️ Nketiah ➡️ ⚽️

A goal made in Hale End 🔥 #AFC #PORARS

pic.twitter.com/33ah4UdJJo

— Gunners.com (@Gunnersc0m) March 2, 2020

Στις αρχές της επανάληψης, ο Ενκιτιά έκανε το 0-2 και ουσιαστικά έδωσε τέλος στη… σεμνή τελετή. Ως το τέλος τα δίχτυα δεν κουνήθηκαν ξανά και το 0-2 έμεινε ως το τέλος με την Αρσεναλ να παίρνει την πρόκριση και να διατηρεί τις ελπίδες της για την κατάκτηση ενός τροπαίου  που μπορεί να μετριάσει τις εντυπώσεις σε μια κάκιστη κατά τα άλλα σεζόν.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.