«Ηλίθιοι! Ατελείωτη η βλακεία στο σπίτι»: Το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας στο MasterChef (vid)

featured image

Ένα σχόλιο του Ηλία Καζιόλι, για την ασυλία που έδωσε η Κατερίνα Λένη στον Διονύση, ήταν αρκετό για να την εκνευρίσει πολύ και να πει ότι οι συμπαίκτες της στο MasterChef είναι ηλίθιοι.

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Λένη με κάποιες ατάκες του Ηλία Καζιόλι στο MasterChef.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Συγκεκριμένα, ήταν η παίκτρια που είχε την κάρτα ασυλίας, προτίμησε την προηγούμενη εβδομάδα να «προστατεύσει» τον Διονύση Πρώιο ώστε να μην αποχωρήσει.

Έτσι κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας ο Σωτήρης Κοντιζάς συζητούσε μαζί της για την κάρτα ασυλίας.

Τότε ο Ηλίας Κιαζόλι παρενέβη στη συζήτηση και ενδεχομένως κάνοντας πλάκα μίλησε για έρωτα της Κατερίνας με τον Διονύση. Το γεγονός αυτό την έκανε έξαλλη.


Ο συμπαίκτης ανέφερε συγκεκριμένα: «Της πήρε τα μυαλά ο γέρος, πάει, ερωτεύτηκε! Τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, τον Δημήτρη που έχει και κοιλιακούς αλλά στο γέρο πήγες; Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας γέρος άνθρωπος; Μια φορά την εβδομάδα, τι να την κάνω».

Τότε η Κατερίνα μιλώντας στην κάμερα είπες πως «ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα! Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Πως είχε ο Αϊνστάιν η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη. Ε, έτσι είναι κι αυτοί μέσα στο σπίτι. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο».

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά η Κατερίνα Λένη αποκαλώντας ηλίθιους τους συμπαίκτες της αφού το είχε ξανακάνει πριν από λίγο καιρό και τότε τους είχε πει πανηλίθιους.

 

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.