Τρομακτικό αιμάτωμα στο κεφάλι αθλήτριας του UFC, παραμορφώθηκε το πρόσωπό της (pics & vids)

featured image

Στον αγώνα της δεκαετίας, η πρώην πρωταθλήτρια στην κατηγορία strawweight του UFC, Τζοάνα Τζέντριτσεκ, υπέστη ένα ανατριχιαστικό αιμάτωμα στο μέτωπο από την πρωταθλήτρια Ζανγκ Γουέιλι, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της!

Η εικόνα πραγματικά σοκάρει!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία μεταξύ γυναικών, η πρώην πρωταθλήτρια στην κατηγορία strawweight του UFC, Γιοάνα Γετζέιτσικ, υπέστη ένα ανατριχιαστικό αιμάτωμα στο μέτωπο από την πρωταθλήτρια Γουέιλι Ζανγκ, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της!


Προβολή εικόνας στο Twitter

Οι δύο αθλήτριες έδωσαν μία απίστευτη μάχη, με την Γετζέιτσικ να τραυματίζεται από μια γροθιά της αντιπάλου της στον 3ο γύρο και το μέτωπό της να πρήζεται όσο προχωρούσε ο αγώνας.

Η Γουέιλι πήρε, τελικά, τη νίκη με 2-1, με την Πολωνή αθλήτρια, μάλιστα, να χάνει τον τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Προβολή εικόνας στο Twitter
«Από τον τρίτο γύρο το πρήξιμο με ενοχλούσε και ένιωθα ότι με την ώρα όλο και γινόταν μεγαλύτερο και το κεφάλι μου στριφογύριζε. Όμως, όλα καλά. Συγχαρητήρια στη Ζανγκ, χαίρομαι που χαρίσαμε στους οπαδούς έναν σπουδαίο αγώνα», είπε η 32χρονη Γετζέιτσικ.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.