Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή για τον κορωνοϊό - «Μετά την κρέμα Βυζαντινόν δεν φοβάσαι τίποτα» (Video)

featured image

Μπορεί να βλέπει τις δημοσκοπήσεις με τις εξελίξεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό να τον δείχνουν ανεβασμένο και μάλιστα σημαντικά. Μπορεί να είναι αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος. Αλλά δεν παύει να είναι ο γνωστός Κυριάκος Βελόπουλος που έχουμε συνηθίσει.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τα χειρόγραφα του Ιησού, τα διάφορα «λιποδιαλυτικά», τα μαντζούνια και τις αλοιφές έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τον κορωνοϊό για να πουλήσει μία κρέμα η οποία «προστατεύει».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


«Ο κορωναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα», λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του.

«Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κορωναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», προσθέτει. [/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.