Επίδομα 800 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα του ΕΡΓΑΝΗ για τους εργαζόμενους

featured image

Άνοιξε το βράδυ της Τρίτης η πλατφόρμα του ΕΡΓΑΝΗ στην οποία όλοι οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους για το επίδομα των 800 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που η λειτουργία τους έχει ανασταλεί με απόφαση του κράτους ή πλήττονται σημαντικά μπορούν να μπουν στην φόρμα και να υποβάλουν την Υπεύθυνη Δήλωση Εργαζομένου στον ΕΡΓΑΝΗ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka. gr.


Σε αυτήν την πλατφόρμα, πρέπει να συμπληρωθούν τα έντυπα από τους εργαζόμενους που δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ, αλλά και τη μείωση κατά 40% του μισθώματος της πρώτης κατοικίας τους, που αφορά εργαζόμενους σε επιχειρήσεις-εργοδότες, των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητά τους έχει ανασταλεί, με εντολή δημόσιας αρχής.

Τα στοιχεία τα οποία θα ζητηθούν είναι τα εξής:

ο προσωπικός σας τραπεζικός λογαριασμός IBAN ο αριθμός πρωτοκόλλου καταχώρισης της υπεύθυνης δήλωσης της εκάστοτε εταιρείας.

Το διάστημα στο οποίο μπορούν οι εργαζόμενοι να υποβάλλουν την αίτηση είναι από την 1η Απριλίου μέχρι και τις 10. Η υποβολή γίνεται με βάση τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ τους.

Δηλαδή την 1η Απριλίου θα υποβάλλουν τα στοιχεία τους οι ασφαλισμένοι των οποίων το νούμερο ΑΦΜ τελειώνει σε 1, στις 2 Απριλίου όσοι έχουν το 2 στο τέλος κοκ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.