Τέβες: Ο ποδοσφαιριστής μπορεί απλήρωτος και ένα χρόνο, όχι αυτός που παλεύει να ταΐσει τα παιδιά του

featured image

Στη «μάχη» κατά του κορονοϊού θέτει διαθέσιμο τον εαυτό του ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος μέσω τηλεοπτικής του παρέμβασης ανέφερε πως η πανδημία δίδαξε τον κόσμο ότι «όλοι είμαστε ίσοι». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να ανοίξει μια δομή που θα προσφέρει τρόφιμα και άλλα προϊόντα της καθημερινότητας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τότε θα είναι στην… πρώτη γραμμή.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Μπόκα Τζούνιορς επισήμανε μέσω του América TV πως οι ποδοσφαιριστές δεν συγκρίνονται με τους απλούς μεροκαματιάρηδες, οι οποίοι αυτό το διάστημα δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να προσφέρουν τα απαραίτητα στις οικογένειές τους.


«Τα πράγματα είναι δυσκολότερα για τους παππούδες μας, τους γονείς μας. Περισσότερο ο φόβος είναι για εκείνους παρά για τον εαυτό μας. Οι φτωχές γειτονιές είναι που πλήττονται πιο πολύ. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Δεν μπορούν να κερδοσκοπούν κάποιοι, όταν οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα. Είναι σημαντικό να είμαστε μαζί και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το χρειάζονται», επισήμανε ο Τέβες.

Και υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά και υγιείς. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν νιώθει την απόγνωση που έχει εκείνος ο οποίος κάθε μέρα πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένειά του. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο σε αυτή την περίπτωση».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.