Αυτός ο παίκτης πήρε τα διπλά χρήματα - Ανοίγουν τα στόματα για Survivor

featured image


Θα γίνει χαμός μόλις κυκλοφορήσει το όνομα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς όλοι οι παίκτες πιστεύουν ότι έχουν συμφωνήσει με τον Ατζούν να πάρουν τα ίδια χρήματα. Κι όμως, υπάρχει μία εξαίρεση…

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor All Star στο Mega Καλημέρα.

«Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τη δίψα να πάει στο survivor, γυμνάζεται, ιδρώνει. Για μένα δεν γίνεται Survivor χωρίς Αγγελόπουλο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να μπει γιατί έχει 90% ριάλιτι», πρόσθεσε.

«Με έχουν κουράσει τα ζευγάρια, ξέρουν το παιχνίδι, θα το σκηνοθετήσουν κιόλας. Δεν είναι ζευγάρι η Βαλαβάνη με τον Βασάλο. Οι κακουχίες σε φέρνουν πιο κοντά», είπε κλείνοντας.

Αποκάλυψη Ατζούν πρώτη φορά για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο Survivor – Το έκρυψε ο ΣΚΑΪ (VID)

Οι παίκτες του Survivor All Star είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο Ατζούν ήρθε στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει σύσκεψη με όλους τους συμμετέχοντες και τα άτομα της παραγωγής του.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν τα κινητά τηλέφωνα και κυρίως ο “British παίκτης” (Τζέιμς Καφετζής). “Δε θα δεχτώ να πιαστεί παίκτης με κινητό” τους τόνισε ο Τούρκος παραγωγός.

Αυτός ήταν ένας από τους σημαντικότερους κανόνες που δεν τηρήθηκαν, γι’αυτό μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή δε θα είναι ούτε ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor All Star, γιατί χρησιμοποιούσε πέρυσι κινητό.

Αυτά τα περιστατικά έκαναν τον Ατζούν Ιλιτζαλί να γίνει πιο αυστηρός όσον αφορά τον συγκεκριμένο κανονισμό και συμφώνησε με όλους τους παίκτες πως όποιος “πιαστεί” με κινητό θα αποχωρεί.

«Συναγερμός» στο Survivor – Οι πρώτες κλίκες μετρούν ήδη ψήφους από την Αθήνα – Έξαλλος ο Ατζούν!

Survivor Spoiler: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση των παικτών για τον Αγιο Δομίνικο…

Πόσοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν μέρος στην πρεμιέρα του Survivor All Star, στις 8 Ιανουαρίου 2023; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επέλεξε φέτος να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης με δύο ομάδες των 13 παικτών. Αυτό σημαίνει πως με το… καλημέρα για τον Αγιο Δομίνικο θα αναχωρήσουν τουλάχιστον 30 παίκτες, αφού τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά από κάθε αποχώρηση θα ακολουθεί και μία (τουλάχιστον) είσοδος νέου παίκτη.

Και αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί, δηλαδή το να μπαίνουν συνεχώς νέοι παίκτες έως και το τέλος του Φλεβάρη.

Σύμφωνα, μάλιστα με τις πηγές μας, δεν αποκλείεται 2-3 πρωτοκλασσάτα ονόματα να μη τα δούμε στην πρεμιέρα, αφού ενδέχεται οι συμφωνίες που έχουν κάνει να αφορούν στη συμμετοχή τους μετά από τις πρώτες δύο εβδομάδες της προσαρμογής.

Δεδομένα, ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από αυτούς, πιθανότατα και ο Αλέξης Παππάς.



Οι πρώτες κλίκες για το Survivor All Star

Οι μισοί γονείς που ξέρουμε έχουν κολλήσει ιώσεις από τα παιδιά τους. Σε αυτή την περίπτωση ανήκει και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το εισιτήριό του για τον Άγιο Δομίνικο και να ταξιδέψει αργότερα. Είχε μάλιστα προγραμματίσει να ταξιδέψει λίγες μέρες στο χωριό με όλη την οικογένεια αλλά τελικά αναγκάστηκε να μείνει στην Αθήνα.

Σύμφωνα πάντως με το okmag.gr Οι παίκτες που έχουν ήδη χωριστεί σε άτυπες κλίκες πριν και μετρούν ψήφους καν ξεκινήσει το παιχνίδι, είχαν ενημέρωση να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να πετάξουν από την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Σκάνδαλο πριν ξεκινήσει το Survivor – Τεράστιο unfair Ατζούν – Τρεις παίκτες πήραν παραπάνω χρήματα!

Οι παίκτες του Survivor All Star ετοιμάζονται να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, όμως μερικοί έχουν κάνει μυστική συμφωνία με την παραγωγή για να μπουν στο παιχνίδι.

Η επιστροφή του Survivor είναι γεγονός και πρόκειται για τον πιο ακριβό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Η παραγωγή από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες θα πάρουν τα ίδια χρήματα για να  μπουν στο παιχνίδι.

Όμως, ο Στάθη Σχιζάς, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να έχουν περισσότερες απαιτήσεις και να ζήτησαν παραπάνω χρήματα από την παραγωγή. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να πάρουν ένα χρηματικό ποσό πριν μπούνε στο παιχνίδι συν τις 5.000 ανά εβδομάδα.

Τέλος, ο Ατζούν για να είναι δίκαιος έχει βάλλει για πρώτη φορά τον όρο ότι μετά από ένα σημείο θα δίνετε μπόνους σε όλους τους παίκτες εφόσον το αποφασίσει αυτός. Ενώ, δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα για ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησαν οι δικηγόροι κάποιων παικτών.

Ο Λιανός επιβεβαίωσε την απόλυτη ανατροπή στο Survivor – Νέο μεγάλο φαβορί για νικητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Λιανός καλεσμένος στο κανάλι του Fipster έκανε αποκαλύψεις στη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» σχετικά με τους παίκτες του «All Star Survivor» και τις εκπλήξεις που θα δούμε.

Ο Γιώργος Λιανός σε ερώτηση που του έκανε ο Φίλιππος Ιωάννου για το αν υπάρχουν παίκτες που θα πάνε στο «All Star Survivor» αλλά δεν έχουν ακουστεί σε κανένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ είπε:

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί σε χρόνους. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ».

Μάλιστα, στο σημείο αυτό ανέφερε με νόημα ότι περιμένει πάρα πολλά από τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ μετέφερε την έκπληξή του από όσα είδε από τον Τριαντάφυλλο από τις δοκιμασίες που έγιναν στην Αθήνα μεταξύ των παικτών! Δύο ονόματα που ουδείς πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν αγωνιστικά κι όμως ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανατροπή…

Επίσης ο παρουσιαστής απαντώντας διπλωματικά σε ερώτηση που του έγινε για τους παίκτες του Survivor που δεν θα ήθελε να ξαναδεί, είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Τριαντάφυλλος είναι αρκετά οξύθυμοι και μάλιστα, είπε, «δεν έβαζαν γλώσσα μέσα τους στα συμβούλια».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.