Διαρροή-βόμβα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor – Ποιος παίκτης παίρνει το «πακέτο»

featured image

Οι παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα για το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι και παρότι η παραγωγή προσπαθεί να κρατήσει τα πάντα κρυφά, ήδη διέρρευσε ο μεγάλος νικητής!

To Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία για φέτος και η Kingbet μίλησε με τις στοιχηματικές εταιρίες κι έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις αποδόσεις και τα φαβορί για το μεγάλο έπαθλο!

Survivor 2022 αποδόσεις

Μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντζεφ, πλέον ο Αρης Σοϊλέδης είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τις €100.000! Οχι ότι δεν ήταν και πριν, αλλά τώρα δείχνει να μην… έχει αντίπαλο, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι στοιχηματικές εταιρίες τα έχουν προσέξει όλα αυτά και προσφέρουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή σε απόδοση 2.00!


Στη 2η θέση βρίσκουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου σε απόδοση 3.50. Το «βουνό» του φετινού survivor μπορεί να μην είναι η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα αυτή τη στιγμή, ωστόσο δείχνει ότι έχει… πέραση στον κόσμο και τα προγνωστικά τη δείχνουν έτοιμη για τελικό!’


Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει άλλη μία γυναίκα: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε απόδοση 4.50! Τρομερή αγωνιστικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μόνη στο ριάλιτι επιβίωσης που έχει καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια τον Αρη Σοϊλέδη στους στίβους μάχης! Ωστόσο, όλα τα spoilers την θέλουν να αποχωρεί την Κυριακή!

Λίγο πιο κάτω και σε απόδοση 5.00 βρίσκουμε τον Στάθη Σχίζα, ενώ η Μαίη Εμμανουηλίδου πληρώνει 10.00 για κατάκτηση!

Πηγή: kingbet.gr




Από το Blogger.