Εκδικάζεται στη Super League η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης

featured image

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, έπειτα από την αναβολή που δόθηκε πριν από ακριβώς μια εβδομάδα.

Όσον αφορά το ζήτημα του μετοχολογίου ακριτικής ΠΑΕ και της ανάκλησης του πιστοποιητικού της, τα υπομνήματα των εμπλεκόμενων πλευρών θα δοθούν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (25/02) και μετά αναμένεται να υπάρξει και η απόφαση, πιθανότατα την Τετάρτη στις 26 του μήνα.


Υπενθυμίζεται ότι, στο «μικροσκόπιο» του Συμβουλίου της Επικρατείας μπαίνουν οι χειρισμοί στην υπόθεση, μετά την προσφυγή που κατέθεσαν οι δύο σύλλογοι, ζητώντας την ακύρωση των επίμαχων αποφάσεων. Το αίτημά τους αφορά στο να «παγώσουν» και στη συνέχεια να ακυρωθούν οι αποφάσεις ανάκλησης της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα, αλλά και της αντικατάστασης δυο μελών και του πρόεδρου της ΕΕΑ.

Στην έδρα βρίσκεται η πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου η πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά. Οι κ.κ. Μπαλτάκος, Μαυρομμάτης και Μπίρδας εκπροσωπούν νομικά τον ΠΑΟΚ, ενώ την Ξάνθη οι κ.κ. Δασκαλάκης, Παπαδοπούλου, Χριστοδούλου, Δετσαρίδης και Στράτος. Από την πλευρά του Ολυμπιακού στη διαδικασία βρίσκονται οι κ.κ. Σουλούκου, Καρπετόπουλος, Βενιέρης και Τσιρωνάς.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.