ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Επιστρέφει τα χρήματα στους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια

featured image

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την επιστροφή των χρημάτων στους φιλάθλους που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play-Off.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, οι οποίοι είχαν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ότι με την υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19 όλες οι αθλητικές συναντήσεις των επόμενων δύο εβδομάδων θα διεξαχθούν κεκλεισμένων θυρών. Ως εκ’ τούτου όλες οι αγορές θα ακυρωθούν και θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων στους φιλάθλους.


Συγκεκριμένα:

για όσους αγόρασαν μέσω ίντερνετ, από το site της ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr), καθώς και από το site της Ticketmaster Hellas (www.ticketmaster.gr) θα γίνει άμεση ακύρωση των χρεώσεων, χωρίς οι φίλαθλοι να χρειαστεί να κάνουν την οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. για όσους αγόρασαν μέσω των καταστημάτων PUBLIC, θα πρέπει να μεταβούν στο συγκεκριμένο κατάστημα που έγινε η αγορά για να γίνει η ακύρωση των εισιτηρίων και η επιστροφή των χρημάτων τους».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.