Πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό

featured image

Στο κύπελλο Ελλάδας στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον, με τη διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών. Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της 23ης Μαΐου θέλουν να κάνουν οι τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Στις 18:30, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και στις 21:30, στην Τούμπα, θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

20 χρόνια Πάμε Στοίχημα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις

Το Πάμε Στοίχημα συμπληρώνει εφέτος 20 χρόνια με πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα μεγάλα παιχνίδια, για όλες τις διοργανώσεις.

Περισσότερες από 200 επιλογές προσφέρονται πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των δύο ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Άρης και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.


Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο αν θα σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ή του δεύτερου ημιχρόνου, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Κάνεις cash-out όπου κι αν βρίσκεσαι και πληρώνεσαι στο πρακτορείο

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας και σε όλα τα παιχνίδια, με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.