Μετάθεση ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης που δίνει «εισιτήριο» για Τόκιο λόγω κορονοϊού

featured image

Η τεράστια αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ιταλία δημιουργεί θέμα και σε αθλήματα όπως η ιστιοπλοΐα, με τη μετάθεση από τη Γένοβα της τελευταίας εσωτερικής πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, «σεβόμενη πρωτίστως την υγεία των αθλητών και αθλητριών και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η Ιταλία είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης σε κρούσματα κορονοϊού και δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας της συνεχούς μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων από ημέρα σε ημέρα», λήφθηκαν μια σειρά από αποφάσεις.

Αυτές είναι:


Μεταφέρει την τελευταία εσωτερική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Γένοβα (World Cup 11-19/04/2020) στις κατηγορίες 470 Ανδρών – Γυναικών, Laser Rdl και Finn στον διεθνή αγώνα Semaine Olympique Française 2020- Hyeres το διάστημα 18-25/04/2020.

Όσον αφορά στις δέκα τελευταίες προκρίσεις για το Τόκιο που θα δοθούν στη World Cup – Genoa, η διοίκηση της ΕΙΟ εύχεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία να αλλάξει τον τόπο διεξαγωγής.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία δίνει την άδεια και επιτρέπει οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που θα θελήσουν  να διεκδικήσουν προκρίσεις να συμμετάσχουν, αλλά με προσωπική τους ευθύνη.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.