YAYO: Η σαγηνευτική τόπλες εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο νέο της βιντεοκλίπ

featured image

Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα μόλις κυκλοφόρησε. Το βιντεοκλίπ που «YAYO» αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και η performer κάνει τους πάντες να παραμιλούν όταν τη βλέπουν να λικνίζεται στο ρυθμό του τραγουδιού της.

Το «YAYO» είναι ένα αγγλόφωνο anthem, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records και φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Δημολίτσα.

Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, της ίδιας της τραγουδίστριας και Kareem Kalokoh, είναι εδώ για να συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της νέας πρωταγωνίστριας της ελληνικής και όχι όχι μόνο pop σκηνής.


Το hit single έρχεται μετά και την κυκλοφορία του πρώτου διεθνές EP «Gypsy Woman», τη συνεργασία κορυφής με τον Snoop Dogg και τον Kaan, «Sirens», καθώς και το ρυθμικό anthem με τον Claydee, «Loquita».

Η Ελένη Φουρέιρα σχεδιάζει τη φετινή της περιοδεία ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για να ανοίξει  τις δύο συναυλίες του Κολομβιανού superstar Maluma στην Ελλάδα, στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.