Αδιανόητο περιστατικό στο Παγκράτι: Πήρε το «100» και όταν πήγαν οι αστυνομικοί έκλεισε την πόρτα και τους ζήτησε να κάνουν σεξ (vid)

featured image




Μια 75χρονη είχε… ενοχλήσεις από πεθαμένους συγγενείς της, ενώ μια γυναίκα ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας επειδή δεν πέτυχε το χρώμα στα μαλλιά της.

Απίστευτο και όμως αληθινά περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή του Mega «Καλημέρα».

«Η Άμεση Δράση έχει μία μεγάλη ιστορία με πάρα πολλά ευτράπελα. Μόνο τα σήματα να ακούσεις θα σου κοπεί η ανάσα από την λύπη ή από το γέλιο», σχολίασε o συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανέφερε, πολλά είναι τα ευτράπελα που έχουν κληθεί να διαχειριστούν οι αστυνομικοί.

Αστυνομικές ιστορίες που θα σας κάνουν να δακρύσετε από τα γέλια



Η κοπέλα που τους ζήτησε να κάνουν σεξ

«Θυμάμαι για μια μοναχική κοπέλα η οποία ήταν στο Παγκράτι, πήρε τηλέφωνο και ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας. Περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα και είπε στους αστυνομικούς «ελάτε λίγο μέσα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσετε και μόλις έκλεισε την πόρτα, επιτακτικά τους ζήτησε να κάνουν έρωτα μαζί της. Όπως ήταν επόμενο σοκαρίστηκαν και της είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή το ζητούσε επίμονα, τους αποκάλεσε όμορφους, χαμογέλασαν, έκαναν την εγγραφή τους κι αποχώρησαν. Φημολογείται πως ο ένας από τους δυο συναδέλφους όταν τελείωσε την βάρδια επέστρεψε στην συγκεκριμένη οδό στο Παγκράτι. Πράγμα το οποίο δεν το έχουμε εξακριβώσει ποτέ», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.





75χρονη την ενοχλούσαν νεκροί συγγενείς της και η γιαγιά που δεν έτρωγε ο εγγονός

Σε ένα άλλο παράξενο περιστατικό, μια 75χρονη κάλεσε την αστυνομία γιατί την ενοχλούσαν κάθε βράδυ ο… νεκρός πατέρας και η γιαγιά της, ενώ μία άλλη ηλικιωμένη κάλεσε την αστυνομία επειδή… δεν έτρωγε ο εγγονός της.

Το λάθος χρώμα στα μαλλιά και τα απλωμένα εσώρουχα της γειτόνισσας

Σε άλλα περιστατικά που ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ένα λάθος στο χρώμα των μαλλιών στο κομμωτήριο χρειάστηκε τη… βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ, ενώ τα απλωμένα εσώρουχα της γειτόνισσας φαίνεται πως ενοχλούσαν και κλήθηκε η αστυνομία για να επιβάλλει την… τάξη.







Από το Blogger.