Πανικός σε σχολείο: Πατέρας εισέβαλε μέσα στην τάξη και επιτέθηκε σε συμμαθητές του γιου του

featured image


Θεσσαλονίκη: Την ώρα του μαθήματος 50χρονος πατέρας εισέβαλε στην τάξη και απηύθυνε σε έντονο ύφος συστάσεις σε δύο νεαρούς μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε αρχές της εβδομάδας στο ΕΠΑΛ Κουφαλίων, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας πατέρας εισέβαλε σε αίθουσα, όπου διεξαγόταν εκείνη την ώρα μάθημα, και επιτέθηκε φραστικά σε δύο έφηβους συμμαθητές του γιου του, οι οποίοι φέρεται να ήταν οι «πρωταγωνιστές» ενός άλλου επεισοδίου σε βάρος του γιου του.

Θεσσαλονίκη: Πατέρας εισέβαλε στην τάξη και επιτέθηκε σε δύο μαθητές

Ο πατέρας συνοδευόμενος από τον 16χρονο και κατόπιν υπόδειξης των δύο μαθητών σε έντονο ύφος τους απηύθυνε συστάσεις, σύμφωνα όσα ανέφερε στις αρχές.

Καθ’ οδόν, μάλιστα, προς το γραφείο του διευθυντή προκειμένου να λυθεί το θέμα, ο 16χρονος ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο συμμαθητές του.
Με εντολή εισαγγελέα ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον 50χρονο και παραπέμφθηκε να δικαστεί για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας (αναβλήθηκε η δίκη και αφέθηκε ελευθερος).

Προανακριτικά φέρεται να είπε ότι είχε συγχυστεί γιατί φοβήθηκε μήπως κάνουν ζημιά στον γιο του, ενώ αναφέρθηκε σε παλαιότερο επεισόδιο εναντίον της κόρης του, στο ίδιο σχολείο. Κατά πληροφορίες, δικογραφία σχηματίζεται και για τον 16χρονο, αλλά η υπόθεσή του διαχωρίστηκε λόγω της ανηλικότητάς του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.