Αποκάλυψη – Οι ανήθικες προτάσεις στη Νόβα και ο χορηγός για το… “γυαλί”

featured image


Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε η Τζούλια Νόβα. Η μοντέλα μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, την εμπειρία της από την τηλεόραση και την καταπίεση που δέχθηκε στον «Τροχό της Τύχης».

«Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» είπε αρχικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον «Τροχό της Τύχης» αποκάλυψε: «Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό, όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν, αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα».

Σχολιάζοντας το αν της έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις στον χώρο εργασίας, απάντησε: «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί». Ένας μου είπε “κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει” ήταν τα λόγια του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη