«Λείπουν» 30.000.000 ευρώ - «Φύλλο και φτερό» τα πόθεν έσχες της Μαρίας Καρρά

featured image


Η Μαρία Καρρά, η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, καλείται να δώσει εξηγήσεις για 30.000.000 ευρώ. Χρήματα που φέρεται να μην είχε δηλώσει σε πόθεν έσχες από το 2012 και μετά.

Περισσότερα αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου το ρεπορτάζ της εκπομπή Live News στο Mega.

Φέρεται τη περίοδο από το 2012 έως το 2016 να υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες και από το 2017 έως το 2022 να μην υπέβαλλε καθόλου δήλωση πόθεν έσχες. Η κυρία Καρρά ωστόσο όπως λέει ο δικηγόρος της, δεν έχει λάβει ακόμα κλήση για την παροχή εξηγήσεων ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

«Με τρόπο κατηγορηματικό σας διαβεβαιώνω πως η εντολέας μου Μαρία Καρρά δεν έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία κλήτευση για την προκαταρκτική διαδικασία, δεν έχει ζητήσει και δεν της έχει χορηγηθεί προθεσμία και δεν της έχει γνωστοποιηθεί καμία κατηγορία» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς.

Η Μαρία Καρρά δηλώνει έτοιμη μέσω του συνηγόρου της να δώσει όλες τις απαντήσεις στις εισαγγελικές αρχές σχετικά με περιουσιακά της στοιχεία, ακίνητα και καταθέσεις τα οποία είτε δεν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες της είτε δε δικαιολογούνται από τα εισοδήματα της.



«Είμαστε εδώ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα επιθυμούμε να δρομολογηθεί και να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση γιατί εκεί η Μαρία Καρρά θα εισφέρει με πληρότητα τις θέσεις της, τη βεβαιότητα της και την αθωότητα της» προσέθεσε ο κ. Μαντάς.

Σε εξέλιξη από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται η έρευνα από την οικονομική εισαγγελία σχετικά με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων για τη μεγάλη περιουσία που φέρεται να απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας στην οποία περιλαμβάνονται πολυτελή ακίνητα ανά την υφήλιο, ράβδοι χρυσού και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Η Μαρία Καρρά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Καμία σχέση με την κληρονομιά του δημοσιογράφου

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εν λόγω 30 εκατομμύρια ευρώ αφορούν αποκλειστικά το εισόδημα της Μαρίας Καρρά και δεν έχουν καμία σχέση με την κληρονομιά του δημοσιογράφου. Η Μαρία Καρρά έχει κληθεί να δικαιολογήσει το τεράστιο χρηματικό ποσό που δεν έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες της.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.