«Είμαι πολύ όμορφη για να δουλεύω, σιγά να μην σηκώνομαι εγώ στις 6 το πρωί κάθε μέρα επί 60 χρόνια»

featured image
«Είμαι πολύ όμορφη για να δουλεύω, σιγά να μην σηκώνομαι εγώ στις 6 το πρωί κάθε μέρα επί 60 χρόνια»

Νεαρή TikToker δεν θέλει να εργάζεται, θεωρώντας ότι είναι πολύ όμορφη για να ασχοληθεί με μια δουλειά, για πολλά χρόνια.

Ειδικότερα, η Lucy Welcher —μια influencer με περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes στο TikTok, υπογράμμισε σε ένα πρόσφατο βίντεο «Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Φαίνεται να θέλω να σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε γ@@@ μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; Όχι! Είμαι πολύ όμορφη για αυτό».

Το βίντεο, που έχει γίνει viral, σύμφωνα με τη New York Post, δίχασε τους χρήστες του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ορισμένοι χρήστες την αποκάλεσαν «τεμπέλα», λέγοντας «Προσπάθησε το να σηκώνεσαι στις 4 κάθε μέρα και να δουλεύεις 60 ώρες την εβδομάδα», «Ελπίζω να γίνεις πιο ταπεινή κορίτσι. Η εμφάνιση δεν έχει να κάνει με την εργασία και είναι θλιβερό που έχεις αυτή τη νοοτροπία», «Μήπως να προσπαθήσεις να γίνεις ενήλικας αντί για μια πριγκίπισσα με προνόμια που περιμένει να της τα φέρνει όλα η ζωή;».Άλλοι, πάλι, υποστήριξαν την TikToker, λέγοντας ότι συμφωνούν με αυτό που λέει και πως και τους ίδιους τους έχει κουράσει η δουλειά, γράφοντας «Πες τα!» και «Στέλνω αυτό σε κάθε εργοδότη που είχα ποτέ».

Ένας άντρας πρότεινε στην TikToker «Μπορείς να γίνεις γυναίκα μου. Βγάζω έξι ψηφία τον χρόνο. Απλώς φρόντισε να είναι καθαρό το σπίτι και το φαγητό στο τραπέζι».

Η TikToker κάνει πλάκα στο βίντεο περί εργασίας

Η ξανθιά δεν αποκάλυψε πού εργάζεται, αργότερα, ωστόσο, στα σχόλια ξεκαθάρισε ότι όσα λέει στο βίντεο ήταν ένα «αστείο».

Η TikToker συχνά μοιράζεται βίντεο με την ίδια να ετοιμάζεται για τη δουλειά της και αποκάλυψε «ξεκινάω σε μια νέα θέση στη δουλειά μου σήμερα, έτσι αντί να διπλώνω πετσέτες θα είμαι στο γραφείο».

«Είμαι πολύ αγχωμένη που αρχίζω δουλειά σε γραφείο, γιατί παρόλο που μπορεί να φαίνομαι πολύ όμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα, στην πραγματικότητα δεν είμαι καθόλου έξυπνη», επεσήμανε η TikToker.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.