Ζευγάρι είδαν αυτές τις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού τους και αποφάσισαν να μετακομίσουν

featured image


Στιγμές αγωνίας περνάει μια οικογένεια στην Πενσιλβάνια από την ώρα που η μητέρα είδε μια περίεργη φιγούρα στην κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από αυτό που είδε στην κάμερα ασφαλείας που δεν μπορούσε να κοιμηθεί και η οικογένειά της σκέφτηκε να μετακομίσει, επειδή το συγκεκριμένο το θεωρούν στοιχειωμένο σπίτι.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ πάλι, ξάπλωσα και άνοιξα την τηλεόραση γιατί φοβόμουν», είπε η 34χρονη Amanda Pitt, στην The Mirror. «Συνέχισα να πηγαίνω στην κάμερα, αλλά δεν μπορούσα να το δω πια, οπότε σκέφτηκα ότι ίσως έβλεπα πράγματα. Το επόμενο πρωί δεν ήξερα τι να κάνω».

Η Pitt ξύπνησε όταν άκουσε «βαριά βήματα» στο σπίτι της στις 3:40 π.μ. στις 21 Οκτωβρίου.

Η φιγούρα στην κάμερα και όσα ακολούθησαν

Όταν κοίταξε την κάμερα ασφαλείας, είδε μια φιγούρα που έμοιαζε με φάντασμα να στέκεται στην πόρτα της κουζίνας της. «Βεβαιώθηκα ότι ο Τζέφρι ήταν ακόμα στο κρεβάτι γιατί πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι αυτός», εξήγησε η γυναίκα. «Έλεγξα την κάμερα και την κοίταξα για λίγο γιατί νόμιζα ότι είδα κάποιον» πρόσθεσε.

κάμερα

Ξύπνησε τον Τζέφρι, τον σύζυγό της, και τον έστειλε κάτω για να δει αν έχει μπει στο σπίτι εισβολέας, αλλά δεν βρήκε κανέναν στο σπίτι – και κανένα σημάδι διάρρηξης. Ο σκύλος της οικογένειας, ο Όλι, ήταν ο μόνος που περπατούσε στην κουζίνα. Η Πιτ ταράχτηκε τόσο πολύ από αυτό που είδε, που δεν μπορούσε να ξανακοιμηθεί. Έβλεπε τηλεόραση για να ηρεμήσει. Κράτησε ένα στιγμιότυπο της φιγούρας, αλλά ακόμα και τότε συνέχισε να ελέγχει την κάμερα, σίγουρη ότι είχε φανταστεί αυτό που είδε. Η μητέρα λέει ότι η οπτασία την έκανε να «αναρωτηθεί τα πάντα».



Αυτό πάντως δεν είναι το πρώτο περιστατικό «φαντασμάτων» που μπορεί να θυμηθεί η οικογένεια και τα περίεργα περιστατικά τους ώθησαν να σκεφτούν να μετακομίσουν. «Έχουν συμβεί πράγματα εδώ στο παρελθόν», είπε η Πιτ. «Οι άνθρωποι που έμεναν εδώ πριν, δεν έζησαν στο σπίτι για πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν μάθαμε γιατί».

Από όταν μετακόμισαν συμβαίνουν περίεργα πράγματα

Η οικογένεια μετακόμισε στο σπίτι το 2020 και η Πιτ λαμβάνει τακτικά ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό της από την ασφάλεια που έχει, ακόμη και όταν κανείς δεν είναι σπίτι.

Είπε ότι η οικογένεια ακούει επίσης τακτικά περίεργους θορύβους γύρω από το σπίτι. Το πρώτο πραγματικά παράξενο γεγονός συνέβη όταν η οικογένεια ήταν έξω από το σπίτι και η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια πόρτα στο σπίτι να ανοίγει μόνη της. Μία άλλη φορά ο νεροχύτης της κουζίνας άνοιξε μόνος του. «Ποτέ δεν πίστευα στα φάντασμα, αλλά συνέβησαν πράγματα που μας κάνουν να το αμφισβητούμε», επέμεινε η 34χρονη. «Αυτή η εικόνα είναι τρομακτική. Νομίζοντας ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στο σπίτι σου, αμφισβητείς τα πάντα», μεταδίδει η Nypost.

«Όταν μετακομίσαμε για πρώτη φορά, δεν έγινε τίποτα», συνέχισε.

«Μετά όμως από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο κάτι θα συνέβαινε και θα λέγαμε ότι δεν ήταν τίποτα»«Είμαστε μπερδεμένοι, απλώς αμφισβητούμε τα πάντα όταν ακούμε πράγματα τώρα. Δεν μπορείς να ζεις με φόβο, απλώς αμφισβητείς τα πάντα» κατέληξε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.