Στο έλεος των Ρομά η Λαμία - Εφτά Ρομά πήγαν να σκοτώσουν αστυνομικό σε κεντρικό δρόμο

featured image




Οι… ενισχύσεις των Ρομά και η επίθεση σε πολίτη που πήγε να βοηθήσει τους δημοτικούς αστυνομικούς

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από το απίστευτο σκηνικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας, όταν Ρομά επιτέθηκαν σε δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη.

Ρομά που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο είχαν παρκάρει παράνομα και δύο στελέχη της δημοτικής αστυνομίας πήγαν και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν, καθώς εμπόδιζαν.

Οι Ρομά φωνάζοντας, επιτέθηκαν με αγριότητα αρχικά στον ένα δημοτικό αστυνομικό τον οποίον χτυπούσαν σε ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το LamiaReport, ο 45χρονος να πέσει λιπόθυμος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές τουλάχιστον επτά Ρομά!

Στη συνέχεια… κάλεσαν και ενισχύσεις και άμεσα έσπευσαν κι άλλοι Ρομά στο σημείο.



Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο του LamiaReport (δείτε το στο YouTube), ο ένας αστυνομικός είναι σχεδόν λιπόθυμος, πεσμένος μπροστά στο αυτοκίνητο, ενώ από πάνω του είναι κάποιος και τον κλωτσάει. Εκείνη την ώρα πάει και ο δεύτερος υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας, ο οποίος δέχεται και αυτός επίθεση και απομακρύνεται τρέχοντας.

Την ώρα που συμβαίνουν αυτά ένας πολίτης με σακίδιο την πλάτη, πλησιάζει τον Ρομά που χτυπά τον πεσμένο αστυνομικό και προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος τον σπρώχνει. Τότε έρχεται ένας άλλος Ρομά (με μαύρο φούτερ) και του ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει και ο πολίτης αναίσθητος μέσα στο δρόμο.

newsbreak.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.