Από γκάφα σε γκάφα ο Πλανητάρχης: Γνώρισε και τον εφευρέτη της ινσουλίνης!

featured image




Δεν έχουν τέλος οι γκάφες του Τζο Μπάιντεν, που απλά αποδεικνύουν ότι ο Πλανητάρχης κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως εδώ και καιρό λένε οι φήμες στις ΗΠΑ.

Αρχικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στη Φλόριντα και σε ομιλία του αναφέρθηκε στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου της Ουκρανίας, μπερδεύοντάς την… με το Ιράκ. Για να δικαιολογηθεί, ανέφερε ότι μπερδεύτηκε, επειδή παρασύρθηκε από τον θάνατο του γιου του Μπο, στο πόλεμο του Ιράκ, ο οποίος όμως είχε χάσει τη ζωή του το 2015 από καρκίνο!

Μην χάσετε…

Και ενώ προσπαθεί να ανεβάσει τα ποσοστά των Δημοκρατικών, καθώς πλησιάζουν οι κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, την «έκανε» πάλι. Αφού δήλωσε ότι όχι μόνο γνώρισε, αλλά και μίλησε στον… εφευρέτη της ινσουλίνης! Ο οποίος βέβαια έχει πεθάνει από το 1941!



Συγκεκριμένα, μιλώντας για την μείωση του κόστους της ινσουλίνης για τον διαβήτη, είπε:

«Εφευρέθηκε από έναν άνθρωπο που δεν το πατένταρε επειδή το ήθελε διαθέσιμο σε όλους. Του μίλησα, εντάξει; Και μάντεψε τι; Κόστισε 10 δολάρια για να γίνει. Και αν υπολογίσετε τις συσκευασίες και τα σχετικά, μπορείτε να το πάρετε μέχρι και 15 δολάρια. Λοιπόν, ξέρετε τι; Δεν θα χρειαστεί να πληρώνουν περισσότερα από 35 δολάρια το μήνα. Θα εξακολουθούν να έχουν σημαντικό κέρδος αντί για ένα μέσο όρο 400 δολαρίων το μήνα».

Μετά και αυτή του τη δήλωση ότι έχει συνομιλίες με νεκρούς, έχει γίνει κακός χαμός στις ΗΠΑ και ειδικά τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν.

newsbreak.gr





Τελευταίες ειδήσεις...

Από το Blogger.