“Κακές πεθερές! Ούτε γκόμενος δε μου το έχει ρωτήσει” Δημόσιο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο instagram

featured image

Με χιουμοριστική διάθεση η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε στον καταιγισμό μηνυμάτων που δέχθηκε στα κοινωνικά δίκτυα για έναν άγνωστο άνδρα.

Το μοντέλο που εδώ και μερικές εβδομάδες έχει δει την προσωπική της ζωή να γίνεται θέμα συζήτησης σε εκπομπές και site, συνεχίζει να έχει άμεση επικοινωνία με τους θαυμαστές της, μέσω των social media.

Μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής θέλησε να τους δείξει κάποια προϊόντα που χρησιμοποιεί, ωστόσο ενώ δημοσίευε τα σχετικά βίντεο, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της. Τότε φαίνεται πως πολλοί της έστειλαν μήνυμα, ρωτώντας την ποιος είναι! Το γεγονός αυτό της προκάλεσε αμηχανία αλλά και άφθονο γέλιο.




Έτσι η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είναι ένας ντόμπρος και ακομπλεξάριστος άνθρωπος δεν το άφησε ασχολίαστο και θέλησε να απευθυνθεί στο κοινό για να τους αποκαλύψει ποιος ήταν τελικά ο άνθρωπος που χτύπησε την πόρτα της!

“Πω πω, κακές πεθερές εδώ μέσα. Κατευθείαν “ποιος ήταν στην εξώπορτα;” Ποιος ήταν στην εξώπορτα; Είστε με τα καλά σας; Ο αδερφός μου, ο Αντρέας ήταν. Ήρθε να πάρει κάτι εργαλεία”, είπε γελώντας, ενώ έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο: “Μου αρέσει που και εγώ απαντάω”.

“Σας ευχαριστώ αλήθεια που με κάνετε και γελάω τόσο πολύ”, έγραψε σε δεύτερη ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη και τόνισε, γελώντας; “Ούτε γκόμενος δεν με έχει ρωτήσει κάτι τέτοιο! Και εγώ κατευθείαν σας απάντησα! Για όνομα του κυρίου το έχουμε κάψει τελείως ντάξει. Okay το έχω αντιληφθεί”.

Από το Blogger.